Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 19:26
Čas čítania 1:44
Veronika Ábelová

Toto sú najnenávidenejšie mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta by si čakal márne

Toto sú najnenávidenejšie mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta by si čakal márne
FILMY A SERIÁLY DOBRODRUŽNÉ FILMY FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Svet mágie J. K. Rowlingovej nadchol nespočetné množstvo ľudí. V jej filmoch a knihách o Harrym Potterovi vystupujú obľúbené aj menej obľúbené postavy. Skús si tipnúť, kto patrí medzi tie nepopulárne.

To, že najnenávidenejšou postavou Harryho Pottera je zrejme Dolores Umbridgeová, nie je prekvapujúce. Ale dokážete uhádnuť, ktoré mužské postavy ľudia najviac nenávidia?

Prinášame ti šesť najnenávidenejších mužských postáv z filmu Harry Potter. A prekvapivo medzi nimi nie je Voldemort. V rebríčku nájdeš postavy, ktoré sú svojím správaním egoistické, provokujúce, dotieravé, kruté, chamtivé a niekedy strašne otravné.

6. Vernon Dursley

Vernonovi vadí, že sa musí starať o čudného synovca jeho manželky. Robí všetko, čo môže, aby mu znepríjemnil život, dokonca aj tým, že ho ubytuje v malom priestore pod schodmi. Keď Harry zistí, že vie čarovať, Vernonova najhoršia nočná mora sa stane skutočnosťou. Čím je Harry starší, tým menej sa mu páči správanie jeho tety a strýka. Vernon, Petunia a Duddley rozhodne nerobia dobré meno muklom.

harry potter
Zdroj: Warner Bros./propagačný materiál

5. Cormac McLaggen

Chlap, ktorý si o sebe veľa myslí. Rád o sebe hovorí a cíti sa ako najväčší talent v metlobale. Ale to len dovtedy, kým ho Ron neporazí a nestane sa novým chytačom Chrabromilu. Cormac je takisto členom vybraného klubu profesora Horacia. Nie však vlastnou zásluhou, ale vďaka dobrým vzťahom svojho strýka v čarodejníckom svete. Jeho ego ešte viac stúpne po tom, čo ho Hermiona pozve na vianočný večierok, len aby na ňu Ron žiarlil. 

harry potter
Zdroj: Warner Bros. Pictures/propagačný materiál

4. Lucius Malfoy

Medzi vlastnosťami Luciusa by si len ťažko hľadal tie dobré. Je zákerný, pomstychtivý, zbabelý a krutý. Navyše týra svojho domáceho škriatka Dobbyho. Nedokázal sa zastať svojho syna, ktorého Voldemort poveril zabiť Dumbledora.

harry potter
Zdroj: Warner Bros./propagačný materiál
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia