Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Čítaš poslednú stranu článku:
Toto sú najnenávidenejšie mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta by si čakal márne

3. Bartemius Crouch ml.

Správa sa ako priamočiary zloduch, čo môže byť pre diváka trochu nudné. Barty je jedným z najvernejších Smrťožrútov, ktorý trestá tých, ktorí sa po vyhlásení Voldemorta za mŕtveho obrátili na stranu dobra.

Odporúčané
Víťaz Let’s Dance Jakub Jablonský: Pred pár rokmi som chcel skončiť s herectvom a robiť realitného makléra (Rozhovor) Víťaz Let’s Dance Jakub Jablonský: Pred pár rokmi som chcel skončiť s herectvom a robiť realitného makléra (Rozhovor) 14. mája 2024 o 16:30

Jeho otcom je Barty Crouch, ktorý má na Ministerstve mágie na starosti chytanie temných čarodejníkov, čo je trochu paradoxné. Celé Bartyho vystupovanie a správanie je nepríjemné už na pohľad. Či už ide o šialený výraz, vypúlené oči, alebo hadí jazyk, ktorý sa mu sám vyplazuje.

Harry Potter
Zdroj: Warner Bros. Pictures

2. Peter Pettigrew

Táto postava sa dokonale podobá na svoju zvieraciu podobu – potkana. Peter Pettigrew zradil svojich priateľov Jamesa a Lily Potterovcov, predstieral svoju smrť a na úteku zabil 12 muklov. V prestrojení ako Ronova krysa s menom Prašivec žil u Weasleyovcov dlhých 12 rokov. Potom pomohol Voldemortovi dostať sa naspäť k moci.

harry potter
Zdroj: Warner Bros./propagačný materiál

1. Gilderoy Lockhart

Sebastredný profesor Lockhart sa stal celebritou vo svete mágie vďaka svojim knihám o nebezpečných zážitkoch s temnými bytosťami, ktoré nikdy nezažil. Je to podvodník, ktorý miluje žiaru reflektorov. Na Lockhartovi je iritujúce to, že mu záleží len na svojom imidži. Nemá žiadne zásluhy ani skúsenosti. Napriek tomu sa stal profesorom obrany proti temným mágiám na Rokforte. Jeho arogancia a pýcha sa mu však vyplácajú.

harry potter
Zdroj: Warner Bros./propagačný materiál
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Späť
Zdieľať
Diskusia