Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2024 o 17:34
Čas čítania 1:19
Radka Klučárová

Slovák stavil 17 000 eur na šesť zápasov MS v hokeji. Za výhru si teraz môže kúpiť byt

ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ MS V HOKEJI 2024 SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Favoritom Slovákov je Juraj Slafkovský. Na to, že strelí gól, neváhajú staviť stovky eur.

Slovenskí hokejisti v utorok odohrajú posledný zápas základnej časti na MS v hokeji. Už o 20.20 h si zmerajú sily so Švédskom. Od viacerých stávkových kancelárií sme zisťovali, ako Slováci vidia dnešný výsledok.

V dnešnú výhru slovenského tímu verí len 20 percent tipérov stávkovej kancelárie Niké. Naopak, až 71 percent si myslí, že nás švédsky tím porazí, a 9 percent predpokladá remízu. „Podiel tipov na Slovensko mierne stúpa. Kým včera v takomto čase verilo našim hráčom len 12 percent, dnes už je to 20 percent,“ informoval Jozef Petko z Niké.

Odporúčané
Raper Fvck_Kvlt: Jeden policajt mi vybil zub, jeho vinou počujem slabšie na jedno ucho (Rozhovor) Raper Fvck_Kvlt: Jeden policajt mi vybil zub, jeho vinou počujem slabšie na jedno ucho (Rozhovor) 19. mája 2024 o 12:30
Odporúčané
Simon Šinka tancoval pre Lil Kim a tvoril choreografie do Let’s Dance: Miňo Kereš mi dôveruje, to je veľká vec (Rozhovor) Simon Šinka tancoval pre Lil Kim a tvoril choreografie do Let’s Dance: Miňo Kereš mi dôveruje, to je veľká vec (Rozhovor) 18. mája 2024 o 12:30
Odporúčané
Frederika z Ruže pre nevestu: Občas som vo vile nespoznávala samu seba, akoby som bola naprogramovaným robotom (Rozhovor) Frederika z Ruže pre nevestu: Občas som vo vile nespoznávala samu seba, akoby som bola naprogramovaným robotom (Rozhovor) 18. mája 2024 o 9:30

Podľa Tiposu dnes našim verí 31 percent tipérov, na výhru súpera stavilo 52 percent, remízu, a teda deľbu bodov očakáva 16 percent. „Tipéri predpokladajú, že v zápase padne veľa gólov, keď 100 % si myslí, že padne 5 a viac gólov, a 85 %, že padne 6 a viac gólov v riadnom hracom čase,“ priblížila lotériová spoločnosť Tipos.

Slováci vkladajú do stávok tisíce eur

Ani dnes nie je núdza o odvážne tipy a vysoké stávky. Favoritom Slovákov je podľa stávkovej kancelárie už od začiatku šampionátu Juraj Slafkovský. Jeden z nich dokonca na gól 20-ročného útočníka Montrealu a rodáka z Košíc stavil 1 000 €. Ak sa tak stane, vyhrá 3 900 €.

„Máme tu tipéra, ktorý verí, že Švédsko zdolá Slovensko a Lotyšsko si poradí s USA. Pri vklade 300 € môže vyhrať 4 983 €. Ďalší tipér si podal za 1 000 €, že v tomto zápase strelíme minimálne 3 góly, vyhrať môže 2 390 €. Iný tipér predvída, že Švédov zdoláme v základnom hracom čase. Podal si to za 1 000 €, vyhrať môže 5 600 €,“ hovorí Petko a zároveň dodáva, že najviac stávok pribúda tesne pred zápasmi.

Stavil 17-tisíc eur, vyhral 136-tisíc eur

Z víťazstva sa najviac tešil odvážlivec, ktorý na 6 hokejových zápasov MS stavil 17-tisíc eur. Jedným z nich bol aj zápas Slovensko vs Francúzsko, v ktorom predpokladal výhru našich s minimálne dvojgólovým rozdielom. Všetky tipy mu vyšli a vyhral tak neuveriteľných 136-tisíc eur. 

Slafkovský
Zdroj: TASR/Michal Runák
Domov
Zdieľať
Diskusia