Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2024 o 18:19
Čas čítania 0:40
Radoslava Juračková

Obľúbený herec zo seriálu Squid Game prezradil, kedy vyjde nová séria. Tešiť sa na ňu môžeš ešte tento rok

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY NETFLIX SQUID GAME
Uložiť Uložené

Na Netflix prichádza jeden z najočakávanejších seriálov. Fanúšikovia čakali roky.

Novú sériu seriuálu Squid Game potvrdil herec Lee Jung-jae, ktorý v seriáli stvárňuje Gi-huna. Povedal to pre portál businessinsider.com. Prvá séria vyšla ešte v roku 2021 a odvtedy fanúšikovia netrpezlivo čakajú na ďalšie pokračovanie.

Na konci januára sme informovali, že tvorcovia plánujú uviesť na trh novú sériu ešte tento rok. Vtedy odhadovali dátum zverejnenia na jeseň až zimu 2024. Herec Lee Jung-jae v rozhovore prezradil, že nová séria bude dostupná už v decembri. Netflix zatiaľ túto informáciu nepotvrdil.

Odporúčané
Oficiálne: Squid Game bude mať 2. sériu! Oficiálne: Squid Game bude mať 2. sériu! 9. novembra 2021 o 19:57

Prvá séria skončila nejasne

Záver prvej série zanechal množstvo otáznikov. Fanúšikovia veria, že na ne pokračovanie prinesie odpovede. Ľudia si myslia, že Gi-hun bude plánovať pomstu, pričom môže odhaliť tajomstvá z prominentného VIP okruhu osôb.

Po skončení prvej série dostával režisér Hwang Dong-hyuk stovky otázok týkajúcich sa pokračovania. Vtedy priznal, že pociťoval obrovský tlak a mal pocit, že fanúšikovia mu nedávajú inú možnosť.

Odporúčané
Vieme, kedy vyjde 2. séria Squid Game. Bude to oveľa skôr, ako diváci čakali Vieme, kedy vyjde 2. séria Squid Game. Bude to oveľa skôr, ako diváci čakali 24. januára 2024 o 11:26
Domov
Zdieľať
Diskusia