Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2024 o 14:32
Čas čítania 0:52
Barbora Adamkovičová

Policajt obchytkával Onlyfans modelku, ktorú zastavil za vysokú rýchlosť. Zinscenované video zdieľala, muža okamžite vyhodili

ZAUJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložiť Uložené

„Je to jeden z najodpornejších a najneúctivejších činov,“ uviedol pre médiá hovorca polície.

Policajný dôstojník v americkom meste Nashville dostal výpoveď po tom, čo obchytkával vodičku auta, ktorú zastavil za neprimeranú rýchlosť. Žena, ktorá sa živí ako tvorkyňa na Onlyfans a vystupuje pod prezývkou Jordinswetof, zachytila celý incident na video a následne ho zverejnila na sociálnej sieti.

Na zázname vidieť strážnika, ako kráča k vozidlu. Počas toho žena, ktorá sa venuje obsahu pre dospelých, s ním začala vyjednávať, či jej nedá žiadnu pokutu, ak mu ukáže svoj dekolt. Keď si muž od vodičky vypýtal doklady, oznámil jej, že prekročila rýchlosť. Jordinswetof to však neodradilo a policajtovi ukázala svoje prsia.  „Čo keby ste si ich chytili?“ opýtala sa.

onlyfans
Zdroj: X/ (@jordinswetof)

Policajt modelkinej žiadosti neodolal a začal jej obchytkávať poprsie, popritom si cez nohavice chytal aj vlastné intímne partie. Napokon Jordin oznámil, že môže odísť bez pokuty.

Prezradila ho menovka na uniforme

Hoci celá situácia už na prvý pohľad vyzerá zinscenovane, policajt na zábere je skutočným členom nashvillského policajného zboru. Zo záznamu sa síce nedá jasne rozpoznať mužova identita, keďže mu nevidno do tváre, no prezradila ho menovka na pracovnej uniforme, uvádza portál Whiskey Riff.

Odporúčané
Bella Thorne: detská hviezda Disney si na Onlyfans zarobila milióny. Založila aj spoločnosť na pestovanie marihuany Bella Thorne: detská hviezda Disney si na Onlyfans zarobila milióny. Založila aj spoločnosť na pestovanie marihuany 27. apríla 2024 o 14:30

Miestny investigatívny novinár o incidente okamžite informoval policajtových nadriadených, ktorí dotyčného prepustili a prípad začali ihneď prešetrovať. „Je to jeden z najodpornejších a najneúctivejších činov,“ uviedol pre médiá hovorca miestnej polície.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NC5 (@newschannel5)

Domov
Zdieľať
Diskusia