Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2024, 13:57
Čas čítania 0:32
Radka Klučárová

Iba 5-mesačný chlapček dostal v Legolande zástavu srdca. Polícia upodozrieva jeho mladú matku

NEWS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je jasné, čo presne sa v zábavnom parku stalo.

Polícia v Anglicku zatkla 27-ročnú ženu pre podozrenie zo zanedbania starostlivosti po tom, čo jej iba 5-mesačný syn dostal zástavu srdca v zábavnom parku Legoland vo Windsore. Matku napokon na kauciu prepustili dočasne do 26. júla. Dieťa je stále v nemocnici v ohrození života, informuje denník The Guardian. 

„Vyšetrujeme znepokojujúci incident týkajúci sa malého dieťaťa v Legoland Windsor začiatkom tohto týždňa. Po prvé myslíme na rodinu chlapca, ktorý je v kritickom stave v nemocnici po zástave srdca. Podporujeme ich, ako najlepšie vieme v tejto mimoriadne ťažkej dobe,“ uviedla polícia. 

Polícia v súvislosti s prípadom nepátra po ďalších podozrivých. Zároveň nepriblížila detaily incidentu ani to, čo bolo príčinou zástavy srdca u dieťaťa. „Úzko spolupracujeme s tímom v Legoland Windsor Resort, ale radi by sme sa porozprávali s každým, kto môže mať informácie o tomto incidente,“ vyzvala na záver. 

Legoland
Zdroj: Flickr
Späť
Zdieľať
Diskusia