Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2024 o 15:24
Čas čítania 0:33
Radka Klučárová

Pharrell predstavil luxusnú kolekciu šperkov v spolupráci s Tiffany & Co. Za zlatý náhrdelník s briliantmi zaplatíš 22-tisíc

MÓDA SPRÁVY ZO SVETA TIFFANY & CO.
Uložiť Uložené

Každý z kúskov je úzko spätý s Pharrellom a je inšpirovaný gréckou mytológiou.

Kreatívny riaditeľ high fashion brandu Louis Vuitton Pharrell Williams predstavil prvú spoluprácu s luxusným americkým klenotníctvom Tiffany & Co. Nápadité šperky sú inšpirované gréckou mytológiou a bohom Poseidónom, píše Complex. 

Každý z kúskov je úzko spätý s Pharrellom a vyznačuje sa detailmi v podobe Poseidónovho trojzubca a hrotov. Celá kolekcia je vyrobená z 18-karátového žltého zlata, čierneho titánu a okrúhlych briliantových diamantov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

Práve kontrastná čierna je podľa Pharrella „prejavom krásy v temnote“. Každý detail masívnych šperkov je výsledkom unikátneho spracovania s cieľom priniesť na trh unikátnu kolekciu odzrkadľujúcu vkus umelca.

Tiffany & Co.
Zdroj: Tiffany & Co.

Cena prsteňov sa pohybuje vo výške približne 3 400 dolárov, v prepočte 3 165 eur. Záujemcovia o dominantný náhrdelník s výrazne vyššou gramážou zaplatia približne 22-tisíc dolárov, čo predstavuje sumu 20 480 eur. Kolekcia pozostáva z 19 kúskov.

Tiffany & Co.Tiffany & Co.Tiffany & Co.Tiffany & Co.
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia