Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2024, 15:00
Čas čítania 0:48
Radka Klučárová

Futbalista Erling Haaland si splnil sen. Stal sa prvou reálnou postavou v hre Clash of Clans

TECH ERLING HAALAND FUTBAL HRY MOBILNÉ HRY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Haaland dokonca sám oslovil vývojárov hry a oslovil ich na spoluprácu.

Futbalista Erling Haaland má vlastnú postavu v mobilnej hre Clash of Clans. Ide o prvý charakter v tejto hre inšpirovaný a navrhnutý podľa reálnej osoby. 

Vášnivému hráčovi sa splnil sen

Útočník Manchestru City bol podľa portálu The Verge dlhé roky vášnivým hráčom a fanúšikom populárnej hry. Fandil jej až natoľko, že sám oslovil vývojárov a navrhol im vzájomnú spoluprácu. 

Spoločnosť Supercell sa chopila príležitosti a vytvorila animovanú postavu Barbarian King. „Keď sme sa dozvedeli, že Erling Haaland je fanúšikom našej hry a že chce s nami spolupracovať, bol to skutočne vysnívaný scenár,“ povedal generálny manažér Clash of Clans Stuart McGaw.

Anketa:
Podobá sa podľa teba nový skin na Haalanda?
ÁNO.
NIE.
ÁNO.
93 %
NIE.
7 %

„Už dlho som veľkým fanúšikom hry a viem o nej všetko, takže vystupovať ako postava v hre je naozaj skvelé,“ pochvaľuje si 23-ročný nórsky futbalista. 

Hráči môžu od 1. do 31. mája v hre futbalistu „naverbovať“, aby sa k nim pridal, alebo sa môžu pokúsiť zničiť jeho dedinu. V celosvetovo obľúbenej fantasy hre hráči budujú vlastné dediny a podnikajú nájazdy na iné dediny, aby získali viac moci. Tento špeciálny „skin“ bude v hre dostupný iba počas mája a hráči si ho môžu zakúpiť za 9,99 USD (9,34 eura).

Clash of Clans zaznamenala od prvého vydania pred vyše desiatimi rokmi viac ako dve miliardy stiahnutí.

Domov
Zdieľať
Diskusia