Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2024, 17:00
Čas čítania 2:52
Richard Balog

Najlepšie outfity futbalistov: Tieto hviezdy búrajú stereotypy o tom, že všetci hráči nemajú vkus

Najlepšie outfity futbalistov: Tieto hviezdy búrajú stereotypy o tom, že všetci hráči nemajú vkus
Zdroj: Instagram/@jkeey4
MÓDA FUTBAL OUTFITY
Uložiť Uložené

Ide o začiatok éry, keď nebudeme považovať futbalistov za módnych klaunov?

Ak patríš medzi našich verných čitateľov, určite si postrehol články venované nevkusu futbalistov v posledných rokoch, medzi ktorými boli aj viacerí naši reprezentanti.

Našťastie v súčasnosti máme na scéne aj hráčov, ktorí vedia, ako na to, a ich outfity sú zaujímavou módnou inšpiráciou. Pozri si TOP 8 outfitov ako dôkaz v podaní mien ako Jules Koundé, Noa Noëll Lang, David Alaba alebo Marcus Thuram.

Nezabudni si prečítať aj článok s najkrajšími futbalovými dresmi, ktoré uvidíme na EURO 2024 v Nemecku.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, celebritných outfitoch, teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur 18. apríla 2024, 11:00

David Alaba 

Úvod článku patrí hviezde tímu Real Madrid CF, ktorá predvádza konzistentne skvelé outfity. David Alaba nás najnovšie potešil týmto cool mestským outfitom s výraznou bundou z dielní módneho domu Miu Miu, ktorú doplnil o svetlomodré baggy džínsy a tenisky s charakteristickým rukopisom Ricka Owensa. V tomto outfite spolu všetko funguje na jednotku s hviezdičkou a pri pohľade von z okna sa môžeš pokojne inšpirovať aj v najbližších dňoch. 

David Alaba
Zdroj: Instagram/@davidalaba

Morgan Gibbs-White 

Dvadsaťštyriročný rodák zo Staffordu Morgan Gibbs-White nepatrí medzi najlepších hráčov v Premier League, ale mimo ihrisko ukazuje, že má vycibrený módny vkus.

Stredopoliar tímu Nottingham Forest FC prišiel na jeden z tréningov v tomto sofistikovanom outfite v minimalistickom štýle a my nemáme výhrady. Kožená bunda v kombinácii s mikinou je klasika, ktorú milujeme. Bavia nás aj široké látkové nohavice a čierno-biele tenisky Rick Owens. Kozmetická taška Goyard je samozrejmosťou a zároveň príjemným oživením celkového vzhľadu.

Morgan Gibbs-White
Zdroj: Instagram/@morgangibbswhite

Jules Koundé

Jules Koundé je futbalista s najoriginálnejším módnym vkusom v posledných rokoch. Francúzsky obranca, ktorý hrá v tíme FC Barcelona, nás posadil na zadok práve v tomto outfite.

Rodák z Paríža vytiahol zo svojho šatníka modely od značky Aimé Leon Dore (baret so znakom New York Mets, tričko s dlhými rukávmi), ktoré zladil s čiernymi športovými nohavicami, teniskami Adidas a úzkymi slnečnými okuliarmi. Čerešničkou na torte sú šperky v podobe hodiniek, prsteňa a v neposlednom rade elegantná kožená taška.

Jules Koundé
Zdroj: Instagram/@jkeey4
Odporúčané
TOP outfity známych tvárí za tisíce eur: Dalyb oblečený podľa vzoru Playboia Cartiho, štýlový Yaksha aj Dominika Cibulková TOP outfity známych tvárí za tisíce eur: Dalyb oblečený podľa vzoru Playboia Cartiho, štýlový Yaksha aj Dominika Cibulková 6. apríla 2024, 11:00

Noa Noëll Lang

Chválou nebudeme šetriť ani pri pohľade na outfit v podaní 24-ročného holandského futbalistu menom Noa Noëll Lang, ktorý počas krátkej dovolenky na Ibize predviedol túto sviežu siluetu.

Hráč PSV Eindhoven si obliekol boxy polokošeľu s krátkymi rukávmi a grafickým motívom od japonskej značky Satoshi Nakamoto, baggy džínsy s vyšúchaným efektom a biele tenisky s logom Louis Vuitton, ktoré sú stále veľkým hitom. Ako jediný doplnok zvolil zlaté hodinky z dielní švajčiarskej ikony Rolex v hodnote nového auta.

Noa Noëll Lang
Zdroj: Instagram/@noano

Marcus Thuram

V zozname máme aj francúzskeho reprezentanta, ktorý ide v stopách svojho slávneho otca (Lilian Thuram). Útočník Marcus Thuram len pred niekoľkými dňami oslávil zisk ligového titulu s tímom FC Inter Milano a zásahom do čierneho sú aj jeho štýlového outfity.

Svoju zatiaľ najlepšiu siluetu ukázal na milánskom týždni módy, keď prišiel na prehliadku módneho domu Bottega Veneta v týchto luxusných modeloch. Skrátenú páperovú bundu doplnil o bielu košeľu s kravatou s ikonickým vzorom Bottega Veneta a čiernymi koženými nohavicami v širokom strihu. Bavia nás aj slnečné okuliare so športovými tvarmi. Chybu by sme hľadali ťažko.

Marcus Thuram
Zdroj: Instagram/@seriea

Vinicius Jr. 

V prípade brazílskych futbalistov sme väčšinou veľmi skeptickí pri pohľade na ich outfity, ale česť im niekedy zachraňuje útočník Vinicius Jr., ktorý háji farby španielskeho veľkoklubu Real Madrid.

Na fotografii má na sebe oblečenú denimovú súpravu vo svetlomodrom odtieni s vintage efektom, ikonickú pracovnú obuv Timberland v čiernej schéme a čiapku Louis Vuitton.

Vinicius Jr.
Zdroj: Instagram/@vinijr
Odporúčané
Móda REFRESHER: Sleduj, čo nosia počas prvých jarných dní Slovenky a Češky. Hitom sú široké džínsy, boxy mikiny aj vzorované saká Móda REFRESHER: Sleduj, čo nosia počas prvých jarných dní Slovenky a Češky. Hitom sú široké džínsy, boxy mikiny aj vzorované saká 8. apríla 2024, 16:30

Ulisses Garcia

Zastúpenie v zozname má aj švajčiarsky národný tím, a to vďaka 28-ročnému rodákovi z Portugalska menom Ulisses Garcia.

Šikovný obranca prišiel na reprezentačný zraz nahodený v týchto luxusných modeloch, medzi ktorými sa vynímali oranžový kardigán a čierny baret so znakom Prada. Zvyšok outfitu tvorili elegantné nohavice v rovnom strihu a topánky na hrubšej podrážke. V jednoduchosti je krása. Súhlasíš?

Ulisses Garcia
Zdroj: Instagram/@ulissesgarcia20

Jules Koundé

Defenzívny hráč FC Barcelona má ako jediný v článku hneď dva outfity, a to úplne zaslúžene. Na fotografii nižšie pred domácim štvrťfinálovým zápasom v Lige Majstrov proti PSG vytiahol tento vzhľad ako vystrihnutý z katalógu high-end streetwearových značiek.

Pletený sveter vo vintage štýle vo farbách veľkoklubu skombinoval so širokými džínsami a s modrými topánkami. Prím hrali aj doplnky – kontrastné biele slnečné okuliare a kožená taška s charakteristickým motívom Louis Vuitton za niekoľko tisíc eur. Inšpiruješ sa týmto cool retro vzhľadom?

Jules Koundé
Zdroj: Instagram/@fcbarcelona
Odporúčané
Outfit check na Pasienkoch: Prvý rad na basketbale pripomínal módnu šou, ovládol ho Yaksha aj Radko z Ruže pre nevestu Outfit check na Pasienkoch: Prvý rad na basketbale pripomínal módnu šou, ovládol ho Yaksha aj Radko z Ruže pre nevestu 1. apríla 2024, 12:00
Domov
Zdieľať
Diskusia