Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2024 o 12:00
Čas čítania 2:50
Richard Balog

Outfit check na Pasienkoch: Prvý rad na basketbale pripomínal módnu šou, ovládol ho Yaksha aj Radko z Ruže pre nevestu

Outfit check na Pasienkoch: Prvý rad na basketbale pripomínal módnu šou, ovládol ho Yaksha aj Radko z Ruže pre nevestu
Zdroj: Matúš Zeťák
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Atmosféra ako v zámorskej NBA ťa posadí na zadok. Takto si predstavujeme športovú udalosť v roku 2024.

Posledný domáci zápas tímu BK Inter Bratislava v základnej časti sezóny prilákal do zrekonštruovanej arény viacero známych tvárí, ktoré obsadili prvý rad (tzv. front row) sedadiel podľa vzoru celebrít v NBA, aby si vychutnali kvalitný slovenský basketbal a zároveň ukázali, aký majú módny vkus.

Pozri si plejádu cool outfitov v podaní ľudí na skvelých záberoch, o ktoré sa postaral fotograf Matúš Zeťák. Išlo o skutočne napínavú hru, domácemu Interu sa napokon podarilo zastaviť negatívnu sériu prehier a nad favorizovaným BC Komárnom tesne zvíťazil za stavu 94 : 89 (44 : 42). Jediné, čo tomuto famóznemu zápasu na Pasienkoch chýbalo, bola ešte o niečo väčšia divácka kulisa.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, celebritných outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024 o 11:00

Michal „YakshaNovotný je v posledných rokoch jeden z najlepšie oblečených mužov na Slovensku a presvedčil nás o tom aj v nedeľu, keď na basketbal prišiel v tomto fresh outfite.

Hlava všetkých projektov s podpisom Love Them si obliekla univerzálnu modrú košeľu s bielymi prúžkami od značky A Bathing Ape, tričko Human Made a poriadne baggy nohavice s logom Needles. Ako obuv zvolil Yaksha tenisky Balenciaga 3XL a na zápästí mu svietili hodinky Rolex Datejust. Pokojne sa inšpiruj, neurobíš zle.

Michal Yaksha Novotný
Zdroj: Matúš Zeťák

Medzi pozvanými hosťami bol aj Mário Biháry, ktorý patrí medzi najvýraznejšie osobnosti slovenského hip-hopu a kultúry v posledných rokoch. Na posledný zápas BK Inter Bratislava zvolil pohodlný mestský outfit, ktorému dominovali štvorčekovaná vrchná košeľa a ružová mikina s grafickou potlačou z dielní módneho domu Vetements. Čierne rifle doplnil o kontrastné modré tenisky Balenciaga Track. Organizátor festivalu Hip-Hop Žije či hlava projektu Ihrisko stavil na istotu a išlo o dobré rozhodnutie.

Mário Biháry
Zdroj: Matúš Zeťák

Cestu do zrekonštruovanej arény na Pasienkoch si našiel aj náš bývalý kolega Peter Hlavička, ktorý spoluvlastní resell obchod Flace a popritom navrhuje merch pre viacero interpretov či influencerov vrátane Expl0iteda.

Hlava po boku partnerky vytiahol univerzálnu košeľu, tričko s grafickým motívom Holy Mother a custom modré džínsy s červenými prvkami. Obuté mal tenisky značky Asics, ktoré sú stále horúcim trendom.

Peter Hlavička
Zdroj: Matúš Zeťák

Keď už sme pri členoch Refresher crew, vynechať nemôžeme ani Adela Ghannama, ktorého môžeš poznať aj zo spravodajstva televízie Markíza. Moderátor prišiel na BK Inter v spoločnosti svojej manželky, pričom si obliekol univerzálnu čiernu košeľu, cargo nohavice v armádnej zelenej farbe a na nohách mal obuté nesmrteľné kožené poltopánky.

Adel Ghannam
Zdroj: Matúš Zeťák

Refresher zastupoval aj editor lifestylovej sekcie Daniel Mikolášik, ktorý si obliekol tričko s dlhými rukávmi a výrazným tribala motívom od českej streetwearovej značky Chew Forever. Pozitívne hodnotíme aj výber tmavohnedých nohavíc s koženým efektom, bejzbalovú šiltovku s logom tímu New York Yankees od značky New Era či hranaté slnečné okuliare od Burberry.

Daniel Mikolášik
Zdroj: Matúš Zeťák
Odporúčané
Drake je módna ikona, ktorého štýl musíš milovať. Toto je jeho 10 najlepších outfitov Drake je módna ikona, ktorého štýl musíš milovať. Toto je jeho 10 najlepších outfitov 21. januára 2024 o 9:30

Skvelú športovú atmosféru na Pasienkoch si prišiel vychutnať aj moderátor šou Ruža pre nevestu Krištof Králik, ktorý v hľadisku sedel hneď vedľa ženícha Radka Urbanyaka. Bývalý model stavil na pohodlné kúsky v podobe bejzbalového trička s logom tímu Los Angeles Dodges, svetlohnedých nohavíc v rovnom strihu a tenisiek Nike Air Max. V jednoduchosti je krása, nemáme čo vyčítať.

Krištof Králik
Zdroj: Matúš Zeťák

Ženích Radko Urbanyak si čas strávený v Bratislave vychutnal naplno. Na basketbale zapózoval aj po boku fotografky Tatiany Kadlecovej, ktorej na zuboch svietili zlaté grily. Sympatický podnikateľ z Banskej Bystrice, ktorý žije v Nórsku, tentoraz vymenil oblek za športovo ladené modely, keď mal oblečenú zeleno-bielu flísovú bundu s logom Levi’s, zelené cargo nohavice a tenisky Reebok Premier Road.

Radko Urbanyak, Tatiana Kadlecová
Zdroj: Matúš Zeťák

Slovenskú MMA scénu zastupoval v zrekonštruovanej hale na Pasienkoch rodený Bratislavčan Robert Pukač. Skúsený fighter sa ako vždy na nič nehral a obliekol si klasickú mikinu s kapucňou a veľkou grafikou na prednej časti a šortky s motívom plameňov.

Robert Pukač
Zdroj: Matúš Zeťák

Našu pozornosť na basketbale si získal aj tento sympatický pár. Zatiaľ čo slečna zvolila svetlomodré baggy džínsy v kombinácii s nadrozmerným bielym tričkom a teniskami Air Jordan 4 Retro vo vyhotovení „Seafoam“, ktoré kúpiš napríklad cez REFRESHER Market, tak jej partner stavil na športovú súpravu a siluetu Nike Blazer High.

Matúš Zeťák
Zdroj: Matúš Zeťák

Pred arénou zapózoval fotografovi Matúšovi Zeťákovi raper a producent AstralKid22, ktorý je známy svojou láskou k streetwearu aj high fashion. Člen zoskupenia Conspiracy Flat mal oblečenú oversized mikinu s motívom Paríža z dielní módneho domu Balenciaga, ktorú zladil s voľnými track pants a teniskami Balenciaga Runner. Slnečné okuliare s hranatým rámom sú od značky Off-White™.

AstralKid22
Zdroj: Matúš Zeťák
Odporúčané
Outfity známych tvárí z týždňov módy: Kylie Jenner ukázala božské krivky, elegantná Rihanna či Pusha T a Gunna v luxusných kúskoch Outfity známych tvárí z týždňov módy: Kylie Jenner ukázala božské krivky, elegantná Rihanna či Pusha T a Gunna v luxusných kúskoch 29. januára 2024 o 11:45
Domov
Zdieľať
Diskusia