Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. apríla 2024, 19:08
Čas čítania 1:14
Radoslava Juračková

Billie Eilish bude mať virtuálny koncert vo Fortnite. Špekuluje sa, že po nej budú nasledovať aj Snoop Dogg a Metallica

TECH BILLIE EILISH BILLIE EILISH – NOVINKY FORTNITE HRY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa môžu tešiť na poriadny audiovizuálny zážitok.

Billie Eilish bude mať virtuálny koncert v známej hre Fortnite. Do battle royale hry pribudne aj ako skin, ktorý si hráči budú môcť kúpiť. Novinku oznámila samotná speváčka v pondelok na sociálnej sieti X.

S informáciou, že vystúpi na hlavnom stagei v hudobnej hre Fortnite Festival, už v utorok 23. apríla pridala aj fotku svojho herného charakteru. Nový herný skin je dokonalým stvárnením 22-ročnej speváčky s jej charakteristickým zelenočiernym účesom, pričom postava má na sebe jej ikonický merch.

O tom, že bude súčasťou hry, sa špekulovalo už minulý týždeň, keď unikli prvé zábery štýlu, akým sa chcú vývojári hry tento rok uberať. Na sociálnej sieti X sa strhla diskusia pod údajnou uniknutou fotkou, ktorá mala napovedať, kto sa tento rok v hre predstaví.

„Po internete koluje obsah, ktorý odhaľuje módy hry počas roka 2024. Nevieme ešte potvrdiť, či je to pravdivé, no o pár dní to zistíme. Začína sa totiž Fortnite Festival, kde odhalia novú sezónu,“ napísal k fotke známy Fortnite leaker iFireMonkey.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Na základe obrázka sa diskutuje o tom, že v hre sa tento rok okrem speváčky objaví počas Fortnite Festivalu aj Snoop Dogg či Metallica. Súčasťou Battle Royale by zasa mali byť Piráti z Karibiku. To, či sa potvrdia aj ostatné dohady, sa fanúšikovia hry dozvedia postupne buď z oficiálnych vyhlásení interpretov, alebo priamo od vývojárov hry.

Vo Fortnite mali virtuálny koncert už viacerí svetoví interpreti, medzi nimi napríklad Travis Scott, Ariana Grande, Marshmello, Eminem, Kid Laroi či The Weeknd.

Odporúčané
Po Eminemovi bude mať virtuálny koncert aj The Weeknd. Fortnite prichádza s úplne novou hudobnou hrou Po Eminemovi bude mať virtuálny koncert aj The Weeknd. Fortnite prichádza s úplne novou hudobnou hrou 4. decembra 2023, 9:03
Domov
Zdieľať
Diskusia