Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. apríla 2024, 16:02
Čas čítania 0:48
Barbora Adamkovičová

Influencerka si namiesto crop-topu obliekla nohavičky. Pobúrení ľudia nešetrili kritikou, vraj je nehygienická

MÓDA MÓDA TIKTOK TRENDY
Uložiť Uložené

„Nosím spodnú bielizeň ako top, pretože môžem,“ uviedla vo videu. Jej módna vychytávka sa však u mnohých divákov nestretla s pochopením.

Video mladej tiktokerky Joslyn Sielingovej sa stalo virálnym po tom, čo sledujúcim ukázala svoj kontroverzný DIY experiment. Ten na sociálnej sieti pobúril mnohých ľudí, ktorý Američanku označili za nehygienickú informuje denník The Sun.

Joslyn na Tiktoku zverejňuje videá, v ktorých svojich sledujúcich inšpiruje štýlovými a módnymi vychytávkami. Jedno z jej videí však zožalo mimoriadny hejt – influencerka si v ňom totiž namiesto crop-topu obliekla svoju spodnú bielizeň. Pár nohavičiek si namiesto nôh obliekla cez plecia a hruď, čím pohoršila viacerých sledujúcich, podľa ktorých je to nehygienické.

Podľa ich slov by ľudia nemali ukazovať svetu to, čo predtým nosili medzi nohami. Našli sa však aj takí, ktorí „hejterom“ oponovali a tvrdili, že ak sú nohavičky vyprané alebo nenosené, nevidia v tom žiadny problém. Okrem nezvyčajného oblečenia však komentujúci kritizovali aj jej neoholené podpazušie.

„Nosím spodnú bielizeň ako top, pretože môžem,“ uviedla vo videu. Influencerka takýmto nezvyčajným spôsobom nenastajlovala len klasické tangáče, ale aj šortky. Tie si okolo krku a chrbta pripevnila šnúrkou. Posledným „módnym výstrelkom“ boli väčšie nohavičky, ktoré si len prevliekla cez jedno plece. Virálne video má na sociálnej sieti už takmer 11 miliónov pozretí.

@sieling.j When u remember I have free will #clothing #styling#underwear#fyp#fashion ♬ kill bill by sza - lyrics e traduções.
Anketa:
Myslíš, že sa jej nový trend osvedčí?
Nie, je to nehygienické a škaredé.
Áno, je to skvelá vychytávka!
Nie, je to nehygienické a škaredé.
36 %
Áno, je to skvelá vychytávka!
64 %
Domov
Zdieľať
Diskusia