Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. apríla 2024, 9:12
Čas čítania 0:41
Radoslava Juračková

Povestný fastfood sa zaujíma o Slovensko. Poriadne sa v ňom naješ už za 4 eurá

GASTRO EURÓPA GASTROPRIEMYSEL SLOVENSKO VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Wendy’s je americké rýchle občerstvenie, ktoré pred pár rokmi rozšírilo svoju činnosť z USA do Veľkej Británie. Aktuálne sa zaujíma aj o východoeurópsky trh.

Wendy’s s copatým dievčatkom v logu je notoricky známy fastfood z USA. Teraz má v pláne expandovať do strednej a východnej Európy, v rámci svojich plánov ozrejmili, že franšízu by chceli aj na Slovensku.

„Spoločnosť Wendy’s má ambicióznu stratégiu na zrýchlenie svojho globálneho rastu a sme nadšení, že môžeme rozšíriť prítomnosť našej značky v Európe, a to na základe nášho vstupu do Spojeného kráľovstva v roku 2021,“ uviedla gastrospoločnosť pre TVnoviny.sk.

Svoj vstup do Európy aj bližšie priblížili a neskrývali záujem o našu krajinu. „V rámci nášho plánu európskej expanzie sa aktívne snažíme využiť náš franšízový model v strednej alebo vo východnej Európe vrátane Slovenska,“ priblížili vo vyjadrení pre TVnoviny.sk.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Wendy's 🍔 (@wendys)

Fastfood s bohatým výberom

Ich menu sa skladá primárne z mäsových burgerov. Na svoje si však prídu aj vegetariáni, pre ktorých majú špeciálnu ponuku. Lákajú tiež na raňajkové menu či kávu. Ceny v Británii sú naozaj ľudové: cena za veľké menu so 6 nugetami, s nápojom, hranolkami a burgerom sa pohybuje okolo 4,60 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia