Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. apríla 2024, 10:55
Čas čítania 0:32
Radoslava Juračková

Zendaya je vo veci tretej série Euphorie skeptická. Dočkáme sa pokračovania?

OSOBNOSTI EUPHORIA FILMY A SERIÁLY ZENDAYA
Uložiť Uložené

Hlavná postava seriálu a zároveň jeho producentka dúfa, že pokračovanie bude, no nevie ho garantovať.

Fanúšikovia dramatického seriálu Euphoria netrpezlivo čakajú na tretiu sériu. Debutový diel streamovacia platforma HBO odvysielala v roku 2019 a spôsobil úplný ošiaľ. Tínedžerská dráma z drogového prostredia s hviezdnym obsadením sa v roku 2022 dočkala aj pokračovania.

Aj napriek tomu, že režiséri a producenti dlhodobo sľubujú ďalšiu sériu, jej natáčanie je vo hviezdach. Omeškanie v nakrúcaní podporila aj tragédia, ktorá hercov zasiahla. Jeden z ústredných hercov Angus Cloud, ktorý stvárňoval dealera Feza, v lete 2023 zomrel na predávkovanie.

 Hunter Schafer a Zendaya v seriáli Euphoria.EuphoriaSydney Sweeney v seriáli Euphoria od HBO.
Zobraziť galériu
(3)

Tretia séria je neistá

Zendaya v seriáli stvárňuje hlavnú postavu a zároveň je aj producentkou série. V rozhovore pre Variety povedala, že pokračovanie nezávisí od nej a nevie povedať, kedy by sme sa novej série mohli dočkať.

„Keď sa to bude hercom hodiť a všetko dopadne tak, ako má, samozrejme, že bude. No nezáleží to na mne,“ povedala pre Variety.

Domov
Zdieľať
Diskusia