Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Toto je 10 najlepších piesní z Disneyho rozprávok. Súhlasíš s výberom?

5. Úplne nový svet (Aladin)

Romantická pieseň, v ktorej Aladin ukazuje Jasmin svet opráv z inej perspektívy. Aladin a Jasmin naskočia na lietajúci koberec a počas cesty si zaspievajú tento romantický duet. Oslnivá melódia je plná zvedavosti a vzrušenia z nového pohľadu na svet.

4. Za každú cenu (želanie)

Jedna z najnovších rozprávok spoločnosti Disney, ktorá bola vydaná v roku 2023, sa umiestnila na štvrtom mieste. Mladé dievča menom Asha má mocné želanie, ktoré jej splní sám vesmír. Spolu s vesmírnou energiou zvanou Hviezda sa musí postaviť kráľovi Magnificovi, ktorý sa snaží ohroziť jej priateľov a rodinu. Pieseň predstavuje prekvapivo harmonický duet medzi hrdinkou Ashou a kráľom Magnificom.

3. Pod morom (Malá morská víla)

Energická karibská melódia kraba Sebastiana je taká nákazlivá, že si jednoducho budeš chcieť zaspievať spolu s podvodnými hudobníkmi. Túto úspešnú pieseň napísal Alan Menkel.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia