Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. apríla 2024, 13:19
Čas čítania 0:37
Barbora Adamkovičová Ella Petrová

VIDEO: Z rozkošného srnčeka Bambi je pomstychtivý vraždiaci jeleň. Trailer na bizarný horor je vonku

FILMY A SERIÁLY HOROR WALT DISNEY
Uložiť Uložené

Produkcia hororového Macka Pú prichádza s novým projektom, tentoraz s filmom Bambi: The Reckoning. Z rozkošného srnčeka sa stáva pomstychtivý jeleň idúci si po lovca, ktorý má na svedomí smrť jeho matky.

„Animované klasiky, ktoré sme všetci ako malí hltali, sa teraz presúvajú do iného žánru, informuje“ The Hollywood Reporter. Z rozkošného srnčeka, ktorého máš možno aj ty doma ako plyšáka, sa stáva pomstychtivý jeleň idúci si po lovca, ktorý má na svedomí smrť jeho matky.

V traileri môžeš vidieť dvoch lovcov, ktorí si skúšajú streľbu na mŕtvom vtáčikovi priviazanom k ​​stromu. Prebieha medzi nimi konverzácia o tom, či niekedy zastrelili jeleňa, a jeden z nich priznáva, že áno. To má napovedať, že ide o onoho lovca, ktorý zabil Bambiho matku. Posledné zábery ukazujú rozhnevaného jeleňa, ktorý nahnevane prevráti auto hore nohami.

Film o zlomyseľných rozprávkových postavičkách

Trailer prichádza len krátko po vydaní druhého dielu Winnie-the-Pooh: Blood and Honey a po oznámení novinky tzv. Poohniverse, kde sa nielen Bambi, ale aj ďalšie Disney postavy ako Pinocchio, Šípková Ruženka, Peter Pan či Tinker Bell, rovnako ako Avengeri, spoja. V budúcnosti môžeš dokonca očakávať film s názvom Poohniverse: Monsters Assemble.

Domov
Zdieľať
Diskusia