Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
12. apríla 2024, 15:58
Čas čítania 1:38
Sponzorovaný obsah

Ochráň svoj smartfón sklom, ktoré môžeš aplikovať až 200-krát. Takto ho nalepíš bezchybne (NÁVOD)

TECH MOBILY SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Odteraz bude nalepovanie ochranného skla hračkou.

Prasklo ti ochranné sklo alebo máš nový mobil, ktorý potrebuješ ochrániť pred nárazmi, pádmi a škrabancami? V tom prípade máš pred sebou nielen celý proces nákupu skla, ale aj jeho aplikáciu, ktorá je často komplikovaná a zdĺhavá. Dobrou správou však je, že tieto problémy ťa nemusia vôbec trápiť, keď stavíš na sklá PanzerGlass™. Tie sa totižto dajú aplikovať až 200x bez toho, aby stratili svoju odolnosť a pevnosť.

Základná aplikácia skla je veľmi jednoduchá

Aplikácia je naozaj rýchla. Skladá sa z niekoľkých krokov, ktoré by ti nemali zabrať viac ako zopár minút. Celý postup nájdeš podrobne opísaný vo videu.


Opakovateľná aplikácia bez straty pevnosti a odolnosti

Ochranné sklá PanzerGlass™ sa dajú aplikovať na displej telefónu až 200x, a to vďaka špeciálnej silikónovej vrstve. Tá zaisťuje, že si sklo udrží svoje charakteristické vlastnosti aj po tom, ako ho zo zariadenia odlepíš a znovu nalepíš. Nemusíš sa preto stresovať, že ho po prvej nepodarenej aplikácii budeš musieť vyhodiť a kúpiť si nové.

Zapamätaj si: Výhodou opakovanej aplikácie je aj to, že ak sa rozhodneš pre kúpu nového identického mobilu, sklo naň môžeš pokojne prelepiť. Nemusíš si tak kupovať nové.

Praktická nálepka Dust Remover

V balení nájdeš spolu s ochranným sklom aj praktickú nálepku Dust Remover. Tá slúži na to, aby z displeja mobilu odstránila všetky prachové častice, ktoré by mohli skomplikovať aplikáciu skla. Nálepku Dust Remover môžeš použiť aj pri opätovnej aplikácii skla na odstránenie prachu a nečistôt na spodnej strane ochranného skla. Ako na to? Postup nájdeš v tomto videu.

PanzerStore SK
Zdroj: PanzerStore SK

Nalepenie pomocou špeciálneho rámika Easy Aligner

V balení ochranných skiel PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit sa nachádza špeciálny aplikačný rámik Easy Aligner, vďaka ktorému je aplikácia jednoduchá a rýchla. Hotovú ju budeš mať do niekoľkých minút. Pomocou rámika Easy Aligner napasuješ ochranné sklo presne na stred displeja telefónu hneď na prvýkrát. Budeš mať tak istotu, že mobil bude štýlový a zároveň aj skvelo ochránený.

PANZERSTORE SK
Zdroj: PANZERSTORE SK

Perfektná ochrana tvojho mobilu

Ochranné sklá PanzerGlass™ majú množstvo výhod. Spolu s jednoduchou a opakovanou aplikáciou ťa potešia aj tým, že sú odolné. Displej ochraňujú pred pádmi, škrabancami aj nárazmi. Niektoré ochranné sklá majú tiež antibakteriálny povrch či anti-blue light technológiu, ktorá filtruje modré svetlo.

To spôsobuje bolesti hlavy, problémy so spánkom či rýchlejšie starnutie očí. A samozrejmosťou sú aj ekologické obaly, ktoré sú vyrobené z trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Vyber si z ponuky kvalitné ochranné sklá a zabudni na komplikovanú aplikáciu. Zvoliť si môžeš produkty pre staršie aj novšie modely telefónov značky Apple a Samsung.

Kvalitné sklá pre smartfóny
PANZERSTORE SK
Zdroj: PANZERSTORE SK
Domov
Zdieľať
Diskusia