Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. apríla 2024, 9:24
Čas čítania 0:30
Radoslava Juračková

Na Netflix prichádza štipľavý film s Jennou Ortegou. Zahrala si v ňom horúce scény s trikrát starším hercom

FILMY A SERIÁLY EROTIKA JENNA ORTEGA NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložiť Uložené

Miller’s Girl prichádza na streamovacie platformy už 25. apríla.

Nový film z dielne americkej produkcie mal filmovú premiéru v januári tohto roka. Koncom apríla si budeš môcť tento erotický triler pozrieť na streamovacej platforme Netflix.

Nový film mnohí vnímajú kontroverzne. Môžu za to erotické scény mladej herečky s Martinom Freemanom. Jenna Ortega má 21 rokov, pričom jej herecký kolega má 52. 

Počas natáčania hercom asistovala intímna koordinátorka

„Uvedomovala som si oba talenty a neustále som sa uisťovala, že sa neprekračujú žiadne hranice. A hlavne v tomto prípade, keď ide o niekoho, kto je podstatne mladší,“ povedala koordinátorka v rozhovore.

Jenna vo film stvárňuje 18-ročnú študentku, ktorá sa zapletie do komplikovaného sexuálneho vzťahu so svojím učiteľom. „Počas natáčania komunikovalo s Jennou veľa ľudí, ktorí overovali, že sú pre ňu scény komfortné,“ intímna koordinátorka Kristina Arjona v rozhovore pre Daily Mail.

Domov
Zdieľať
Diskusia