Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2014, 21:03
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Nové S 63 AMG Coupé nečakane zachytené v Nemecku!

TECH MERCEDES-BENZ TRIEDA S
Uložiť Uložené

V Nemecku sa automobilka postarala o nemalý rozruch, keďže sa v uliciach Stuttgartu objavil jeden z prvých predprodukčných exemplárov bez akéhokoľvek maskovania.

Nové S 63 AMG Coupé nečakane zachytené v Nemecku!

Úplne nový Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé som vám ukázal už koncom marca. Svoju svetovú premiéru si odkrúti čoskoro na autosalóne v New Yorku. V Nemecku sa však automobilka postarala o nemalý rozruch, keďže v uliciach Stuttgartu sa objavil jeden z prvých predprodukčných exemplárov bez akéhokoľvek maskovania. To je zo strany automobilovej značky v dnešnej dobe naozaj nevídaná udalosť, keďže veľakrát sa i po samotnej oficiálnej premiére vozidla na autosalóne po cestách pohybujú zakamuflované jedince, pričom predaje štartujú i niekoľko mesiacov po tom. Či sa sa jedná naozaj o veľkú náhodu alebo naopak veľmi premyslený ťah značky, je otázne, no určite mi každý dá za pravdu, že biely medvedík vyzerá naozaj pôsobivo!

Oproti prvým oficiálnym fotografiám evidujeme najmä čiernu prednú masku, ktorá nahradila chróm. Spolu s tmavými diskami a čiernymi detailami na nárazníkoch pôsobí tak tento snehobiely krásavec ešte krajšie. Pripomeniem len, že pod kapotou, zatiaľ najostrejšej verzie, sa nachádza V8-čka biturbo s objemom 5,5-litra masívnym výkonom 430 kW / 585 koní a 900 N.m. Tá zaručuje S-kovému kupéčku s pohonom 4Matic akceleráciu z 0 na 100 km/h za neuveriteľných 3,9 sekúnd, pričom maximálna rýchlosť je už tradične obmedzená na 250 km/h. Viac sa už ale dočítaš tu.

Nové S 63 AMG Coupé nečakane zachytené v Nemecku!

Nové S 63 AMG Coupé nečakane zachytené v Nemecku!

Nové S 63 AMG Coupé nečakane zachytené v Nemecku!
Domov
Zdieľať
Diskusia