Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. marca 2024, 10:21
Čas čítania 1:03
Radka Klučárová

Slovenka kúpila cez resale tenisky za stovky eur. Zostala sklamaná, prišli jej fejky

MÓDA ADIDAS MÓDA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Slovenka mala s nákupom na platforme Vestiaire poriadne nepríjemnú skúsenosť. Namiesto exkluzívneho modelu tenisiek z limitovanej kolekcie jej prišli fejky.

Fashion blogerka Zuzana Jánošová, ktorá na Instagrame vystupuje pod menom @zuzanafj, sa so svojimi followermi podelila o nepríjemnú skúsenosť z nákupu na platforme Vestiaire Collective. 

Zuzana si kúpila populárne tenisky Adidas Samba v limitovanej edícii, ktoré vznikli v spolupráci s módnou návrhárkou Wales Bonner. Model sa od tradičného dizajnu líši leopardím vzorom, výrazným jazykom, prešívaním, no zároveň si zachováva siluetu typickú pre najstaršie tenisky od Adidasu. 

Tenisky za stovky eur

Napriek tomu, že uvádzacia cena tenisiek bola 190,95 €, ich cena sa teraz začína na sume približne od 500 €. Z objednávky, ktorú Zuzana dostala, však bola poriadne sklamaná. Prišli jej fejky. 

Že to nie je originálny pár tenisiek, naznačujú viaceré znaky aj nenápadné detaily. Zuzana ich porovnala s originálnym párom, ktorý už vlastní. „Včera mi prišla objednávka z Vestiaire Collective, overená ich expertmi, ale zostala som veľmi sklamaná,“ hovorí vo videu. 

Na teniskách s visačkou si všimla podozrivo krátke šnúrky bez loga na koncoch. Nepozdával sa jej ani celkový tvar modelu, nerovnomerné stehy a ďalšie nezrovnalosti. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana F. Janosova | Fashion and Art Enthusiast (@zuzanafj)

Zuzana kontaktovala Vestiaire, opísala im situáciu a zaslala im fotky. Spoločnosť jej umožnila vrátenie tovaru, no nárok na vrátenie peňazí bude mať až po tom, čo ich tím skontroluje originalitu tenisiek. 

Odporúčané
Mladý Bratislavčan si otvoril luxusnú čistiareň tenisiek ShinyShoes: Najhoršie, čo môžeš urobiť, je hodiť ich do práčky (Reportáž) Mladý Bratislavčan si otvoril luxusnú čistiareň tenisiek ShinyShoes: Najhoršie, čo môžeš urobiť, je hodiť ich do práčky (Reportáž) 27. apríla 2024, 12:30

Zákazníci na Vestiaire predávajú a kupujú exkluzívne kúsky oblečenia a doplnkov z druhej ruky. Populárne globálne online trhovisko sa pýši tým, že autentizáciu neberie na ľahkú váhu a snaží sa o bezkonkurenčnú presnosť pri identifikácii falzifikátov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana F. Janosova | Fashion and Art Enthusiast (@zuzanafj)

Domov
Zdieľať
Diskusia