Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2024, 18:18
Čas čítania 0:35
Radka Klučárová

Peaky Blinders sú späť. Tešiť sa môžeš na veľkolepé filmové spracovanie aj na oscarového Cilliana Murphyho

FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nakrúcanie filmu by sa malo začať už v septembri.

Oscarový herec Cillian Murphy potvrdil svoju účasť na pripravovanom celovečernom filme Peaky Blinders. Podľa jedného z tvorcov obľúbeného televízneho seriálu, Stevena Knighta, by sa nakrúcanie malo začať už v septembri 2024, píše NME.

Šiesta a doposiaľ posledná séria príbehu slávneho rodinného gangu uzrela svetlo sveta pred necelými dvoma rokmi. Už vtedy však tvorcovia naznačili, že by sa fanúšikovia mohli tešiť aj na veľkolepé pokračovanie vo filmovej podobe. 

Indície zatiaľ naznačujú, že dej by sa mal odohrávať počas druhej svetovej vojny. Knight už predtým avizoval aj spoluprácu so Cillianom Murphym na dnes už kultovej postave Tommyho Shelbyho. Filmové pokračovanie príbehu prednedávnom avizoval aj sám herec. 

„Vždy som hovoril, že ak Knight dodá scenár, o ktorom viem, že ho dokáže napísať, pretože je to fenomenálny spisovateľ, môže so mnou rátať,“ povedal Murphy pre Irish Star. „Ak chceme sledovať 50-ročného Tommyho Shelbyho, budem tam. Poďme na to,“ dodal írsky herec. 

Peaky Blinders
Zdroj: BBC One
Domov
Zdieľať
Diskusia