Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. marca 2024, 12:21
Čas čítania 1:07
Radoslava Juračková

Modelka Sylvia Šulíková randila pred Andrejom Dankom aj s obľúbeným tanečníkom z Let’s Dance. Čo prezradil o jej novom vzťahu?

OSOBNOSTI ANDREJ DANKO LOVE ISLAND VILDA ŠÍR
Uložiť Uložené

Románik s tanečníkom netrval dlho.

Modelka Sylvia Šulíková, ktorú poznáme vďaka jej účasti v súťaži krásy, aktuálne randí s politikom Andrejom Dankom. O ich vzťahu sa verejnosť dozvedela len nedávno, keď boli spolu na dovolenke v Dubaji. Pred vzťahom s expredsedom parlamentu niekoľko mesiacov randila aj s Viliamom Šírom, ktorý sa dostal do povedomia verejnosti ako účastník v Love Islande a profesionálny tanečník v Let’s Dance.

Ich románik vyšiel na povrch pred dvomi rokmi, keď sa spoločne objavili na boxerskom zápase. Netrval však dlho, zakrátko sa rozišli. Pre Nový Čas sa tanečník vyjadril na adresu svojej bývalej priateľky a jej nového partnera: „Sylvia je super dievča a myslím si, že si môže robiť, čo chce. Veľmi jej to prajem, keď je šťastná, tak nech je.“

V rozhovore sa vyjadril aj ku kontroverznému vystupovaniu Andreja Danka: „Aj keď možno teraz nejako jej priateľ pôsobí na verejnosti, tak možno v súkromí je celkom iný. A verím, že je, pretože Sylvia je v súkromí super. Máme skvelý kamarátsky vzťah.“

Vilda Šír, Sylvia Sulík
Zdroj: TV Markíza (Smotánka)

Vilém má sľubne rozbehnutú kariéru

Prvý raz sa verejnosti predstavil v prvej sérii zoznamovacej šou Love Island. V nej vytvoril pár s účastníčkou Nikol a randili spolu aj po šou. Neskôr sa však rozišli a Nikol Viléma obvinila aj z údajnej nevery. On ju nikdy nepotvrdil.

Odporúčané
Lu po odstúpení z Love Islandu: Keby bola Adriana za, ja by som bol v pohode s tým, že zo šou odídeme ako pár (Rozhovor) Lu po odstúpení z Love Islandu: Keby bola Adriana za, ja by som bol v pohode s tým, že zo šou odídeme ako pár (Rozhovor) 29. októbra 2023, 14:30

Aktuálne ho môžeme už tretiu sezónu vidieť na obrazovkách televízie Markíza. Súťaží v šou Let’s Dance ako profesionálny tanečník. V minulosti bol tanečným partnerom herečky Zuzky Šebovej či Jany Kovalčíkovej. Momentálne tancuje so speváčkou Tinou, s ktorou má skvelý vzťah.

Na margo účasti v Let’s Dance v rozhovore pre Nový Čas žartoval, že s nejakou tanečníčkou zo súťaže určite skončí. „Slovenky sú sympaťáčky,“ dodal.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Let's Dance (@letsdance.markiza)

Domov
Zdieľať
Diskusia