Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2024, 16:16
Čas čítania 0:37
Radka Klučárová

VIDEO: Radek zo šou Survivor kedysi účinkoval v súťaži America’s got talent. Bizarným tancom však rozosmial aj Simona

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

V roku 2017 sa odhodlane postavil pred štvoricu svetoznámych porotcov. Bláznivý a bezprostredný Čech však divokým tancom na porotu nezapôsobil a od všetkých si vyslúžil veľké červené X.

Radek Polomník, ktorého Slováci poznajú z tohtoročnej série markizáckej šou Survivor, sa kedysi mihol aj v americkej televízii. Účinkoval totiž v populárnej talentovej súťaži America’s got talent, kde predviedol bizarný tanec.

V roku 2017 sa odhodlane postavil pred štvoricu porotcov, nekompromisného Simona Cowela, svetoznámu modelku Heidi Klum, speváčku z britskej dievčenskej kapely Spice Girls Mel B a komika Howieho Mandela. 

Bláznivý a bezprostredný Čech však divokým tancom na porotu nezapôsobil a od všetkých si vyslúžil veľké červené X. To mu však na optimizme neubralo a domov sa pobral so širokým úsmevom na perách. 

Za veľkou mlákou si nerobil iba hanbu

38-ročný muž si za ten čas nechal narásť dlhé vlasy a dnes je v porovnaní so staršími zábermi na nepoznanie. Bláznivá povaha a dobrodružnosť však nie je to jediné, čo Radka definuje. V profesionálnom živote sa venuje investovaniu a podľa informácií TV Markíza v USA šesť rokov viedol medzinárodný tím Microsoftu a súčasne účinkoval vo videoklipe s Tyrou Banks. 

Domov
Zdieľať
Diskusia