Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. marca 2024, 20:18
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Sci-fi seriál Fallout bude jedným z najdrahších na svete. V apríli vyjde naraz celá prvá séria, sleduj skvelý trailer

Sci-fi seriál Fallout bude jedným z najdrahších na svete. V apríli vyjde naraz celá prvá séria, sleduj skvelý trailer
Zdroj: Amazon prime Video
FILMY A SERIÁLY FALLOUT
Uložiť Uložené

Seriál bude v podstate pokračovaním Fallout 4. Bude v ňom dráma, akcia aj poriadna dávka sci-fi humoru.

12. apríla sa fanúšikovia sci-fi a postapokalyptických príbehov neodtrhnú od televízora. Na Amazone Prime Video totiž vyjde všetkých osem epizód prvej série seriálu Fallout podľa slávnej videohernej série.

Odporúčané
Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu 8. marca 2024, 14:30

Dej sa odohráva 200 rokov po nukleárnej vojne, ktorá takmer vyhubila ľudstvo a zdecimovala planétu. Nie je teda čudné, že sa po nej premávajú mutanti a iné neobvyklé stvorenia (a ľudia). Do tohto sveta sa rozhodne vkročiť Lucy.

Tá celý život prežila v takzvaných vaultoch, atómových krytoch, kde spoločnosť posledných 200 rokov žila mierumilovne a funkčne. Keď teda vyjde na povrch a každý (a všetko), koho stretne, ju chce zabiť, obráti sa jej život naruby.

Seriál bude mať množstvo akcie, ale aj dramatických a vtipných momentov. Hlavné postavy stvárnia Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (Hateful Eight) a svoj nezameniteľný hlas požičia robotom Matt Berry (Laszlo z What We Do in the Shadows).

Svojím spôsobom to pre hráčov bude Fallout 5, keďže dej seriálu sa odohráva 9 rokov po udalostiach hry Fallout 4 (presnejšie v roku 2296). 

Domov
Zdieľať
Diskusia