Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2024, 14:30
Čas čítania 3:35
Dominik Vetrák

Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu

Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu
Zdroj: HBO/Prime Video
FILMY A SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM HBO MAX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Z noviniek najviac zaujmú animované pecky, bitky Jakea Gyllenhaala či politická satira s Kate Winslet.

Čo chystá konkurencia Netflixu v marci 2024? Takmer každá streamingová služba si pre divákov nachystala atraktívne, celkom nové seriály a filmy. Milým prekvapením je Amazon Prime Video, ktoré ponúkne až nezvyčajne veľa zaujímavých noviniek.

Menším sklamaním je ponuka služby SkyShowtime. To ponúkne len nový seriál Ted podľa známeho a úspešného filmu o nadávajúcom plyšovom macíkovi. Pôvodne mal vyjsť už vo februári, no premiéru odložili na marec. Čo chystajú HBO Max a Apple TV+?

Odporúčané
Nové kinofilmy v marci: Toto je 7 filmov, na ktoré sa tešíme najviac Nové kinofilmy v marci: Toto je 7 filmov, na ktoré sa tešíme najviac 28. februára 2024, 10:00

Disney+

Smrť a iné detaily – 5. 3. 

Seriál sa odohráva uprostred lesku a slávy svetovej smotánky a zameriava sa na brilantnú a problémovú Imogene Scottovú (Violett Beaneová), ktorá sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Stane sa hlavnou podozrivou v záhadnej vražde v zamknutej miestnosti. 

Vražda sa odohrá v honosnom parníku v Stredozemnom mori. Podozriví sú všetci, ktorým obeť poriadne liezla na nervy. Imogene však v prvom rade musí očistiť svoje meno, a tak sa spojí s mužom, ktorým pohŕda – Rufusom Cotesworthom, najlepším detektívom na svete.

X-Men ’97 – 20. 3. 

Legendárny animovaný seriál z 90. rokov sa po takmer 30 rokoch dočká pokračovania. Príbeh bude pokračovať tam, kde sa skončil, a teda s roztrúsenými X-Menmi, ktorých zasiahla smrť ich mentora Charlesa Xaviera alias Professora X. 

Nová verzia seriálu sa môže pýšiť prepracovanejšou úrovňou animácie. Tú tvorcovia využili na zobrazenie atraktívnejších, prehľadnejších a oku lahodiacich bitiek a akčných scén.

Renegade Nell – 29. 3. 

Dej seriálu sa odohráva v Anglicku v roku 1705. Nell Jacksonovú falošne obvinia z vraždy a spolu so svojimi sestrami je na úteku. Aby prežila, začne kradnúť. S pomocou mocného kumpána, odvážnej malej víly Billy Blind, si Nell uvedomí, že existuje dôvod, prečo ju osud zavial na zlú stranu zákona. Dôvod je ešte väčší, než si kedy dokázala predstaviť – prekaziť magické sprisahanie proti anglickej kráľovnej.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Renegade Nell bude zábavný fantasy seriál, ktorému nebudú chýbať akčné scény. Z hercov budú diváci poznať Louisu Harland (Derry Girls) a Nicka Mohammeda (Ted Lasso). Viac než herci zaujmú tvorcovia. Seriál natočili Ben Taylor (Sex Education) spolu s oceňovanou scenáristkou Sally Wainwright (Gentleman Jack, Happy Valley).

Na Disney+ okrem toho pokračuje fantastický seriál Šógun.

HBO Max

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 155516 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Späť
Zdieľať
Diskusia