Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2024 o 14:30
Čas čítania 5:10
Martin Adam Pavlík

Zendaya: Tajne chodila s hercom z Euphorie, kariéru začínala po boku hviezdy Onlyfansu a mohla byť basketbalistkou

Zendaya: Tajne chodila s hercom z Euphorie, kariéru začínala po boku hviezdy Onlyfansu a mohla byť basketbalistkou
Zdroj: Louis Vuitton
FILMY A SERIÁLY 10 ZAUJÍMAVOSTÍ CHALLENGERS DUNA 2 HEREČKY HOLLYWOOD ZENDAYA
Uložiť Uložené

Je sebavedomá, prirodzene krásna aj vtipná. Ženy túžia byť ako ona, muži by zase chceli byť na mieste jej partnera Toma Hollanda.

Napriek tomu, že má iba 27 rokov, si raketovou rýchlosťou podmanila celú zemeguľu. Vysoká mulatka Zendaya Maree Stoermer Coleman, známa skrátka ako Zendaya, patrí medzi najväčšie hviezdy svojej generácie.

Dobyla nielen svet filmu, hudby, ale aj módy. Na Instagrame ju dnes sleduje takmer 185 miliónov ľudí, žiari na červených kobercoch, zbiera jedno ocenenie za druhým a predvádza dych berúce výkony v populárnych blockbusteroch aj artových klenotoch pre náročných. Je doslova fenoménom. 

Momentálne ju môžeš vidieť v druhej časti očakávaného epického sci-fíčka Duna od geniálneho vizionára Denisa Villeneuvea a o mesiac sa predstaví ako talentovaná a prefíkaná tenistka v športovej dráme Challengers, ktorú režíroval Talian Luca Guadagnino.

Aj preto sme pre teba pripravili niekoľko zaujímavostí, ktoré si o tejto šarmantnej Američanke pravdepodobne nevedel. Podobné typy článkov ti prinášame v pravidelných intervaloch. Ak ich chceš ešte viac, pridaj sa do klubu Refresher + a čítaj bez obmedzení všetok obsah na našom webe. 

Zendaya
Zdroj: TASR

Dvakrát prepísala históriu

Či máš 15 rokov, alebo 40, určite si už počul o skvelom seriáli Euphoria z produkcie HBO, ktorý spravil ošiaľ u tínedžerov ako máloktorý iný. Sam Levinson napísal aj zrežíroval túto absolútne výstižnú a drsnú výpoveď o súčasnej dobe, pričom do hlavnej roly obsadil práve Zendayu. Vôbec jej to však neuľahčil. Stvárnila totiž drogovo závislú rebelku Rue, ktorá sa bláznivo zamiluje do rovnako komplikovanej a psychicky labilnej Jules. 

Odporúčané
Hollywoodskej hviezde ako 15-ročnej vykrúcali prsty, aby lepšie zahrala sex vo filme. Ako Hollywood zarába na nahých deťoch? Hollywoodskej hviezde ako 15-ročnej vykrúcali prsty, aby lepšie zahrala sex vo filme. Ako Hollywood zarába na nahých deťoch? 11. mája 2024 o 9:30

Napriek náročnej výzve americká herečka ukázala naplno svoj talent a strhla na seba všetku pozornosť fantastickým výkonom. Nikoho preto neprekvapilo, keď v roku 2020 vyhrala cenu Emmy za najlepšiu herečku v hlavnej úlohe v rámci dramatických seriálov.

Rovnakú sošku jej udelili aj o dva roky neskôr, vďaka čomu sa stala najmladšou dvojnásobnou držiteľkou Emmy a takisto prvou Afroameričankou s týmito dvoma cenami. Krátko nato za herecký koncert v Euphorii získala aj Zlatý glóbus. Predpokladáme, že po dráme Challengers bude ašpirovať aj na najcennejšieho Oscara. 

 Hunter Schafer a Zendaya v seriáli Euphoria.
Hunter Schafer a Zendaya v seriáli Euphoria. Zdroj: HBO

Kariéru začínala s hviezdou Onlyfansu

Zendaya začala s hereckou kariérou už ako 14-ročná. Debutovala na obrazovkách Disney Channelu v rodinnom komediálnom seriáli Shake It Up! Zahrala si mladú tanečnicu Rocky. Jej najlepšiu kamarátku CeCe stvárnila Bella Thorne. 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 155606 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Bielenie zubov v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentálna hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA alebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia