Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. marca 2024, 15:22
Čas čítania 0:39
Radka Klučárová

Obrovský úspech na Miss World: Slovenka Sophia sa stala najkrajšou Európankou

SLOVENSKO MODELING SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Sophia Hrivňáková uspela v konkurencii viac ako stovky krásnych žien.

Slovenka Sophia Hrivňáková zvíťazila v celosvetovej modelingovej súťaži Top Model Competititon a získala titul Top Model Europa a zároveň sa stala jednou zo štyroch najlepších modeliek Miss World Top Model.

Odporúčané
Miss 2021 Sophia Hrivňáková: To, že sme pekné, ale hlúpe, sú obyčajné predsudky. Budem sa snažiť zbúrať ich (Rozhovor) Miss 2021 Sophia Hrivňáková: To, že sme pekné, ale hlúpe, sú obyčajné predsudky. Budem sa snažiť zbúrať ich (Rozhovor) 12. augusta 2021, 14:30

Vďaka úspechu sa stala najlepšou európskou modelkou v súťaži Miss World a jednou zo štyroch kontinentálnych víťaziek tejto súťaže spolu s reprezentantkami Martiniku, Turecka a Botswany, ktoré sa stali víťazkami kontinentov Ameriky, Afriky a Ázie.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Sophia posledné dva týždne trávi v Indii, kde reprezentuje Slovenskú republiku a zúčastňuje sa na mnohých súťažných a spoločenských podujatiach. Súčasťou bohatého programu modeliek sú aj charitatívne aktivity. Sophia sa zapojila do výzvy na záchranu tigrov.

71. ročník súťaže Miss World vyvrcholí už túto sobotu 9. marca. Sophia, ktorá je rodáčkou z Banskej Štiavnice, sa stala víťazkou súťaže Miss Slovensko v roku 2021. Náš rozhovor so Sophiou nájdeš TU.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miss World (@missworld)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Domov
Zdieľať
Diskusia