Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2024, 11:18
Čas čítania 0:41
Barbora Adamkovičová

Koniec kariéry Cristiana Ronalda? Jeho partnerka Georgina prezradila, kedy futbalista definitívne skončí

ŠPORT CRISTIANO RONALDO EURO 2024
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ronaldo má v pláne zavesiť dres na klinec už o rok, maximálne o dva.

Georgina Rodríguez prehovorila o konci kariéry svojho manžela – portugalského futbalistu Cristiana Ronalda, ktorý aktuálne hrá za saudskoarabský klub Al-Nassr. „Cristiano odohrá ešte rok a potom skončí. Možno dva, neviem,“ spomenula argentínska influencerka na červenom koberci počas parížskeho týždňa módy, informuje The Sun.

39-ročný útočník má s klubom Al-Nassr FC platnú zmluvu do leta 2025. V aktuálnej sezóne odohral 29 zápasov a skóroval 28 gólmi. Fanúšikovia ho v domácom portugalskom drese očakávajú na Euro 2024, no je otázne, či sa predvedie aj na majstrovstvách sveta v roku 2026.

Futbalistova rodina ho pyšne reprezentovala na módnej prehliadke luxusnej značky Vetements, za ktorou stoja gruzínski módni návrhári Demna Gvasalia (kreatívny riaditeľ značky Balenciaga) a Guram Gvasalia. Rodríguez mala na sebe dokonca oblečené šaty inšpirované dresom jej manžela. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Domov
Zdieľať
Diskusia