Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Mafia Records.
8. februára 2024, 17:30
Čas čítania 1:13

Chceš sa dostať na vypredaný koncert Kontrafaktu? Organizátor pridal obmedzený počet lístkov, takto ich môžeš získať

HUDBA KONCERTY KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Nedaj si ujsť veľkolepú dvojhodinovú šou.

Po tom, ako sa rapové piešťanské trio Kontrafakt vypredalo pražskú O2 Arénu, rozhodlo sa priniesť túto neopakovateľnú šou aj do Bratislavy. Koncert Kontrafakt New Era v Prahe si nedalo ujsť takmer 17-tisíc fanúšikov.

Po jeho skončení Rytmus oznámil, že skupina odohrá rovnako veľkolepý koncert aj v bratislavskej Tipos Aréne, známej ako štadión Ondreja Nepelu. Lístky na túto šou sa beznádejne vypredali v priebehu jediného mesiaca.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Ak si aj ty zúfalo hľadal voľné lístky na piatkový koncert Kontrafaktu, máme pre teba skvelú správu. Po menších technických zmenách sa organizátorom podarilo pridať niekoľko voľných miest. Počet lístkov je však obmedzený, tak s nákupom dlho neváhaj. Cena lístkov sa začína na 69 €.

kúpiť lístky

Šou za milión eur

Legendárna trojica Ego, Rytmus a Anys prezradila, že veľkolepý dvojhodinový koncert v Prahe ich stál v prepočte milión eur. Príprava pódia prebiehala v spolupráci so svetoznámym stagedizajnérom Martinom Hruškom, ktorý sa postaral skutočne o unikátny dizajn. 

Najväčšia šou ich doterajšej kariéry zahŕňala pyrotechniku, zdvižnú plošinu a majestátne kulisy v podobe Zeme, lietajúceho Mesiaca či obrovskej LED obrazovky vysokej ako osemposchodová bytovka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking

Na pódiu nechýbali ani hudobní hostia. Počas šou mali diváci možnosť vidieť a počuť mená ako Viktor Sheen, Calin, Ben Cristovao či Tina. V priebehu večera zaznelo 40 songov, počas ktorých mali fanúšikovia nezastaviteľné zimomriavky. Pri niektorých hitoch si fanúšikovia od dojatia dokonca poplakali.

Kontrafakt sa od začiatku plánovania netajil tým, že chce pripraviť šou, aká na česko-slovenskej hudobnej scéne nemá obdobu. A to sa mu skutočne podarilo. Vypredaná O2 Arena otvorila novú éru slovenského rapu. Tento zážitok si nesmieš dať ujsť, tak rýchlo kupuj. Posledné dostupné lístky nájdeš TU.

LíSTKY NA KONCERT

Ako to na koncerte v pražskej O2 Aréne vyzeralo, si môžeš pozrieť aj v galérii nižšie. Organizátori sľubujú, že piatková šou v Bratislave bude rovnako veľkolepá a nezabudnuteľná. Ak máš kúpené lístky, máš sa na čo tešiť.

kontrafakt, koncert, o2 arenakontrafakt, koncert, o2 arenakontrafakt, koncert, o2 arenaRytmus, Kontrafakt, o2 arena, koncert
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia