Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. februára 2024, 17:21
Čas čítania 1:18
Veronika Ábelová

Ľudia majú strach o manželku Kanyeho Westa. V uliciach Los Angeles sa ukázala iba v priehľadnom plášti

Ľudia majú strach o manželku Kanyeho Westa. V uliciach Los Angeles sa ukázala iba v priehľadnom plášti
OSOBNOSTI KANYE WEST MÓDA
Uložiť Uložené

Manželka Kanyeho Westa Bianca Censori sa v poslednom čase na verejnosti ukazuje skoro bez oblečenia. Tento týždeň v Los Angeles mala len priehľadný plášť, zatiaľ čo jej manžel bol zahalený v maske. Fanúšikovia o ňu majú obavy.

Nedávno sa raper Ye, známy ako Kanye West, objavil so svojou manželkou Biancou Censori v Los Angeles. Bianca na sebe mala iba priehľadný plášť s nápismi. Fanúšikovia vyjadrujú obavy a obviňujú Kanyeho z toho, že ňou manipuluje.

„Kde je jej rodina? Potrebuje pomôcť,“ poukazujú na outfity za hranou ľudia na internete. „Žmurkni, keď potrebuješ pomôcť,“ odkazujú jej iní.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

V januári Kanye West zverejnil na svojom Instagrame niekoľko kontroverzných fotiek svojej manželky. „Zachráňte, prosím, niekto tú stratenú ženu! Je tu niekto, kto jej môže pomôcť?“ okomentoval fanúšik jeden z príspevkov na Instagrame Kanyeho Westa, kde je Bianca takmer nahá.

Niektorí fanúšikovia obvinili Kanyeho, že Biancou manipuluje a nariaďuje jej, čo má nosiť. „Obrovský red flag. Všetko je to o tom, že sa ju snaží oddeliť od priateľov, rodiny a kohokoľvek, kto jej dáva radu, nech ho opustí, kým ešte môže,“ napísal jeden z fanúšikov. Ďalší hovoria, že je najvyšší čas, aby sa do toho zapojili aj úrady.

Kanye West sa s Biancou prvýkrát stretol pracovne, a to len pár mesiacov po rozvode s Kim Kardashian. Biancu často označoval ako svoju múzu a ovplyvňoval ju v móde. Kanye a Bianca sa tajne vzali v roku 2022. Po svadbe si Bianca ostrihala dlhé vlasy a zafarbila ich na blond. Takisto sa začala objavovať v odvážnych módnych kúskoch.

Blízki Biancy rovnako vyjadrili obavy, že raper so svojou ženou manipuluje, a mnohí veria, že ju v mnohom kontroluje. Jeden z neznámych zdrojov dokonca poskytol denníku Daily Mail informáciu, že Bianca údajne žije podľa určených pravidiel. Tie sa týkajú stravy, cvičenia a dokonca aj oblečenia.

Odporúčané
Kanye West má bizarné pravidlá pre svoju manželku. Musí cvičiť a nesmie rozprávať, tvrdí zdroj Kanye West má bizarné pravidlá pre svoju manželku. Musí cvičiť a nesmie rozprávať, tvrdí zdroj 8. októbra 2023, 16:08

West zmenil aj postoj svojej ženy k sociálnym sieťam. Do času, než sa Bianca vydala, bola na sociálnych sieťach aktívna. Kanye jej údajne zakázal používať sociálne siete, aby ju chránil pred negatívnymi komentármi. Blízki tvrdia, že je to len ďalší krok k tomu, aby ju úplne izoloval.

Domov
Zdieľať
Diskusia