Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2023, 16:08
Čas čítania 0:42
Vincenc Novák

Kanye West má bizarné pravidlá pre svoju manželku. Musí cvičiť a nesmie rozprávať, tvrdí zdroj

Kanye West má bizarné pravidlá pre svoju manželku. Musí cvičiť a nesmie rozprávať, tvrdí zdroj
HUDBA KANYE WEST SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Krátko po tom, čo sa raper Kanye West a Bianca Censori vzali, vychádzajú najavo detaily z ich spoločného života, ktoré majú od idylického vzťahu ďaleko.

Bianca Censori musí údajne dodržiavať prísne pravidlá, ktoré jej sám Kanye West nastavil. Štyridsaťšesťročný raper od svojej manželky však vyžaduje, aby sa obliekala podľa jeho predstáv, „nikdy nerozprávala“ a pravidelne cvičila, uviedol britskému denníku Daily Mail blízky zdroj.

Zakazuje jej jedlo a núti ju cvičiť

„Musí jesť určité potraviny a cvičiť, napriek tomu, že Kanye necvičí,“ uviedol zdroj s tým, že Bianca už „nemá vlastný rozum“ a riadi sa tým, čo jej raper prikáže. Kanye ju vraj presvedčil o tom, že majú „kráľovský“ status, preto vraj musí dodržiavať jeho pokyny. Jeho žena je údajne odstrihnutá aj od svojich priateľov a blízkych. 

Kanye West
Zdroj: GC Images/Edward Berthelot

Magazín Page Six nedávno prišiel s informáciou, že West a Censori oficiálne uzavreli manželstvo. Táto správa prišla rok po tom, čo sa pár nechal neoficiálne oddať. Sobášny list mali manželia získať už v decembri. 

V Benátkach s holým zadkom

Americký pár nedávno vyvolal pobúrenie v talianskych Benátkach, kde si užíval intímne chvíle na súkromnej plavbe luxusnou loďou. Dvojica pritom predviedla ďalší z odvážnych outfitov, ktorý zahŕňal aj Westov holý zadok. Prepravná spoločnosť následne oznámila, že oboch odmieta naďalej prepravovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia