Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2024, 13:50
Čas čítania 0:51
Karolína Uličná

Beyoncé chystá vlastnú značku vlasovej kozmetiky. Konečne odhalí tajomstvo svojich dlhých a hustých kučier

OSOBNOSTI BEYONCÉ KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU VLASY A ÚČESY
Uložiť Uložené

Produkty Cécred predstaví už 20. februára. Spomína aj na svoju prvú prácu, ktorou bolo zametanie vlasov v salóne jej matky.

Diva Beyoncé je známa svojimi dlhými hustými vlasmi. Na koncerty ich berie väčšinou rozpustené a je očividné, že speváčka ich vníma ako korunu krásy. Na odovzdávaní cien Grammy odhalila novinku spojenú so starostlivosťou.

42-ročná umelkyňa začala podnikať vo svete krásy a predstavila svoju novú značku Cécred, informoval o tom The Hollywood Reporter. Ide o vlasovú kozmetiku: „Vlasy sú posvätné. Cesta sa začína 20. februára,“ napísala pod príspevok na Instagrame, v ktorom avizuje, kedy spustí predaj vlasovej kozmetiky.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce)

Video ukazuje vlasový salón Headlines Hair Salon. Vlastnila ho jej mama Tina Knowles v Texase, ktorý otvorila v roku 1990. „Koľkí z vás vedeli, že mojou prvou prácou bolo zametanie vlasov v salóne mojej mamy?“ spomína speváčka.

Detaily projektu zatiaľ nezverejnila, avšak chystaný projekt avizovala už v máji minulého roka. „Keď som sa na svojej ceste za vlasmi toľko naučila, vždy som snívala o tom, že budem pokračovať v tomto odkaze. Nemôžem sa dočkať, kedy zažijete to, čo som vytvorila,“ odkazuje Beyoncé.

Odporúčané
KVÍZ: Dokážeš uhádnuť desaťročie, v ktorom sa nosili tieto účesy? KVÍZ: Dokážeš uhádnuť desaťročie, v ktorom sa nosili tieto účesy? 26. marca 2024, 16:00

O speváčkiných kvalitách nemôžeme pochybovať. Prekonala rekord na odovzdávaní cien Grammy v roku 2023, čím sa stala najviac oceňovanou umelkyňou v histórii Grammy. Vydala sa aj na svoje masívne turné Renaissance World Tour a v kinách žne úspech jej koncertný film Renaissance: Film by Beyoncé.

Domov
Zdieľať
Diskusia