Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2024, 8:52
Čas čítania 0:23
Dominik Vetrák

Prvé zábery z 2. série Squid Game: Netflix v adrenalínovom traileri ukázal seriály a filmy, ktoré vydá v roku 2024

Prvé zábery z 2. série Squid Game: Netflix v adrenalínovom traileri ukázal seriály a filmy, ktoré vydá v roku 2024
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SQUID GAME
Uložiť Uložené

Netflix láka na svoje najočakávanejšie seriály a filmy v traileri na rok 2024.

Netflix vydal trailer zobrazujúci ich nadchádzajúce seriály a filmy, ktoré vydá v roku 2024. Chýbajú medzi nimi viaceré projekty (ako napríklad nová séria Arcane či akčný film Havoc od režiséra The Raid), ale aj tak si medzi nimi rozhodne nájde svojho favorita každý divák.

Odporúčané
Duna 2 či Vojna policajtov. Vo februári vyjde rekordne veľa skvelých kinonoviniek ako pred pandémiou covidu-19 Duna 2 či Vojna policajtov. Vo februári vyjde rekordne veľa skvelých kinonoviniek ako pred pandémiou covidu-19 31. januára 2024, 12:30

Najviac pozornosti v traileri zrejme vzbudia prvé zábery na druhú sériu Squid Game, aj keď o deji vôbec nič neprezradia a nadväzujú na koniec prvej série. Netflix zároveň vydal aj tri oficiálne fotky z nových epizód. Dátum premiéry zatiaľ neoznámili, ale je isté, že druhá séria vyjde niekedy v roku 2024 (pravdepodobne na jeseň).

Squid GameSquid GameSquid Game
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia