Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2014, 1:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Megalomanskí Transformeri sa konečne predstavujú

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Transformers: Extinction sa po krátkom a nič nehovoriacom Super Bowl spote predstavujú v plnohodnotných záberoch. CGI úpravy sa samozrejme ešte len začínajú vytvárať, roboti majú teda k finálnej fáze ešte dlhú cestu.

Megalomanskí Transformeri sa konečne predstavujú

Netrvalo to zase tak dlho a dnes k nám dorazil prvý teaser trailer pre Transformers 4: Extinction. Vrátia sa niektorí autoboti aj decepticoni z pôvodnej trilógie, aj keď dostanú nový look a pravdepodobne aj schopnosti či zbrane. Dočkáme sa dinobotov, väčšej akcie a dôrazu na vojenskú, resp. ľudskú silu. Tá bude určite potrebná, stačí sa totižto na spúšť spôsobenú robotmi pozrieť. Nič príjemné pre amerických daňových poplatníkov. TF 4 sa ale natáčali aj v Ázií kvôli viacerým aspektom, o ktorých už v dnešnej dobe počul každý, kto počul aj o Hollywoode. Snáď to neovplyvní kvalitu filmu, od ktorej ale aj tak veľa neočakávame. Priznajte sa, v komentároch si opäť zgustnete, ale aj tak ten film uvidíte, možno aj v kine. Ja teda určite. Podobné popcornovky sú totižto občas potrebné. Informácie o filme a fotky áut, ktoré sa na pľaci preháňali, nájdete tu a tu, super bowl spot zase tu.

Trailer bol najmä o postave Marka Wahlberga a jeho rodiny. Uvideli sme zrejme prastarého Autobota, o ktorého sa zaujíma vláda (alebo to vláda nebola?). Čo nás môže tešiť, že na rozdiel od Super Bowlu už teraz vidieť pokročilejšie triky a lepší vizuál robotov. Nemusíme sa teda báť, že to Bay and co. do premiéry, 28. 6., nestihnú. Ako na vás pôsobil prvý teaser trailer? Ja osobne som spokojný, nakoľko sa idem do kina zabaviť a myslím, že Optimus a spol. mi pocit uspokojenia zaručenia doručia. Shit just got real. 

Megalomanskí Transformeri sa konečne predstavujú

Megalomanskí Transformeri sa konečne predstavujú
Domov
Zdieľať
Diskusia