Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2024, 12:13
Čas čítania 1:29
Karolína Uličná

Dcéra Borisa Kollára randí s indickým miliardárom. Býva v dome so 70 sluhami, s kuchármi a so súkromným wellnessom

OSOBNOSTI BORIS KOLLÁR DETI LUXUSNÉ DOMY SLÁVNYCH OSOBNOSTÍ VZŤAHY
Uložiť Uložené

Neel je jedným zo 4 detí známeho indického miliardára Jitendra Virwaniho. Ich majetok sa odhaduje na 2 miliardy dolárov.

Alexandra Horňaková, najstaršia dcéra Borisa Kollára, bola hostkou v podcaste Filipa Sulíka, kde okrem iného porozprávala viac o svojom súkromí, o otcovi či o svojom vzťahu s indickým partnerom.

22-ročná Saška v najnovšej epizóde Fiki Unchained, podcastu syna Richarda Sulíka, prezradila, že jej priateľ Neel Virwani pochádza z miliardárskej rodiny. S Neelom, ktorý študuje v Londýne, majú vzťah na diaľku, no stretávajú sa pomerne často. Dokonca už bola aj v ich indickom sídle.

„Ich dom funguje ako hotel. Majú asi 70 ľudí, ktorí sa im starajú o dom. V každej izbe majú telefón, kartičku, kde máš napísane číslo na spa, hlavnú kuchyňu, bar. Ty si len zavoláš a oni ti to prinesú,“ prezradila Alexandra. Služobníctvo v dome vraj funguje 24 hodín 7 dní v týždni, pričom sluhovia či osobní kuchári bývajú blízko ich domu.

V dome sa nachádza vlastný wellness, kde je nonstop dostupná masérka, a v okolí ti služobníctvo môže zariadiť výlet na štvorkolkách, jazdu na koni či priniesť slona na záhradu. Majú aj obrovskú záhradu a skleník, z ktorého si vraj Alexandra priamo zo svojho apartmánu často objednávala čerstvú melónovú šťavu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ALEXANDRA HORNAKOVA (@ahornakova)

Rodina mladého miliardára vlastní aj obrovskú jazdeckú školu pri Bangalúre, kde chová desiatky koní. Alexandra od detstva jazdí na koni a dnes je reprezentantkou Slovenska, pričom zbiera jednu cenu za druhou. Hoci jej frajer študuje v Londýne, na svojom instagramovom profile má uvedené štyri krajiny, ktoré berie ako svoj domov – Spojené arabské emiráty, USA, Spojené kráľovstvo a Indiu.

Odporúčané
Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť 24. apríla 2024, 16:30

Alexandrin potenciálny svokor Jitendra „Jitu“ Virwani je indickým developerom kancelárskych parkov a skladových priestorov. V realitnom biz­nise podniká už takmer 30 rokov, keďže v roku 1993 prevzal Embassy Group od svojho otca, informuje Plus 7 Dní. Jeho majetok odhadol Forbes aktuálne na dve miliardy dolárov. 

„Naším kľúčovým meradlom úspechu je mať dobrý tím, takže sme si zachovali kultúru z čias, keď sme začínali ako malá organizácia. Celá naša myšlienka je posilniť mládež a umožniť ľuďom robiť rozhodnutia namiesto ich mikromanažmentu,“ vysvetlil Jitu v rozhovore pre The CEO Magazine. Ich rodinný podnik je podľa jeho slov ekologický, Virwani vlastní stomegawattový solárny park. „Väčšinu našich obchodných parkov zásobuje zelená energia,“ dodal.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ALEXANDRA HORNAKOVA (@ahornakova)

Domov
Zdieľať
Diskusia