Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. januára 2024, 8:23
Čas čítania 1:10
Radka Klučárová

Predávaš kozmetiku z AliExpressu a robíš z ľudí idiotov. Influencerky Slováková a Kočendová si skočili do vlasov

OSOBNOSTI INFLUENCERI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Konflikt medzi rivalkami vyústil až do vyhrážok trestným oznámením.

Influencerka Nela Slováková sa pustila do kolegyne Natálie Kočendovej. Obvinila ju, že obchoduje s kozmetikou z AliExpressu, píše denník Super.cz.

Odporúčané
Banku vykradol veľmi zdvorilým spôsobom. Súd ho nemohol odsúdiť Banku vykradol veľmi zdvorilým spôsobom. Súd ho nemohol odsúdiť 27. januára 2024, 7:47

Slováková Kočendovej produkty porovnala s kozmetikou, ktorá je dostupná na čínskom online trhovisku. Tvrdí, že jediným rozdielom je iné logo. 

„Bohužiaľ to nie je kozmetika NK, ale kozmetika z Aliexpressu, kde vám ponúka personalizované logo, ktoré vám na ňu natlačia. Je toho plný internet. Som alergická na to, keď niekto robí z ľudí idiotov,“ napísala Slováková v komentároch na Instagrame.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený NK by Natálie Kočendová (@by.nataliekocendova)

 

Nekalé praktiky

Konflikt medzi rivalkami vyústil až do vyhrážok trestným oznámením. Obe influencerky podnikajú v rovnakom odvetví a Kočendová túto kritiku považuje za nekalý krok konkurencie.

„Pani Slováková toto tvrdenie nesmeruje len mojej osobe. Obvinenia šíri aj na adresu iných úspešných žien. Bohužiaľ jediná, komu škodí, je ona sama. Aktuálne celú situáciu riešia moji právnici s ohľadom na to, že sama (Slováková – pozn.) prevádzkuje e-shop s kozmetickými výrobkami, ktoré sa zameriavajú na rovnaký trh, a týmto je so mnou v konkurenčnom vzťahu. Ide o nekalé súťažné konanie, ktoré je zakázané,“ vyhlásila Kočendová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený NK by Natálie Kočendová (@by.nataliekocendova)

„Ja sa ani s pani Slovákovou nepoznám osobne a jej správanie sa nezlučuje s mojimi hodnotami, teda akékoľvek obhajovanie je pod moju úroveň. A tak jej prajem, aby v živote našla samu seba a darilo sa jej nielen v živote, ale aj v podnikaní, aby nemusela byť taká jedovatá,“ dodala Kočendová.

Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

Slováková si za svojimi slovami stojí. „Nechcem si kaziť svoje posledné chvíľky na Bali, ktoré jednoducho milujem, nechcem si to kaziť nikým a ničím. Prichádzajú mi aj nechutné správy kvôli tomu, čo som povedala o kozmetike NK. Je to tak, stojím si za tým,“ napísala Slováková na Instagrame.

Nela Slováková
Zdroj: @neonkarna (Instagram)
Domov
Zdieľať
Diskusia