Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. januára 2024, 19:20
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Shōgun bude samurajskou verziou Game of Thrones. Dobový seriál na Disney+ prinesie veľa sexu, zabíjania a intríg

Shōgun bude samurajskou verziou Game of Thrones. Dobový seriál na Disney+ prinesie veľa sexu, zabíjania a intríg
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY SHŌGUN
Uložiť Uložené

Disney+ začne vysielať seriál Shōgun už o mesiac. Akí herci si v ňom zahrajú a prečo by si ho mal vidieť?

Shōgun je historická miniséria o feudálnom Japonsku. Dej sa odohráva počas obdobia Edo a hlavné postavy v ňom budú čeliť vojne samurajov. Trailer láka na epickú dobovú drámu so sexom, s odťatými hlavami, veľkolepými bitkami a politickými intrigami.

Podľa trailera je zrejmé, že tvorcovia do jeho tvorby naliali veľa peňazí. Vidieť to na rôznorodých kostýmoch či veľkých akčných scénach.

Odporúčané
10 najočakávanejších seriálov od Netflixu v roku 2024 10 najočakávanejších seriálov od Netflixu v roku 2024 8. januára 2024, 12:30

Miniséria má 10 epizód a všetky budú postupne pribúdať na Disney+ od 27. februára 2024. V hlavných úlohách diváci uvidia Hiroyukiho Sanadu (Wolverine, Mortal Kombat, John Wick 4), Annu Sawai (Pachinko, Monarch: Legacy of Monsters) a Cosma Jarvisa (Lady Macbeth). Minisériu vytvorili Rachel Kondo a Justin Marks (Jungle Book, Counterpart). 

Domov
Zdieľať
Diskusia