Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. januára 2024, 8:30
Čas čítania 1:21
Dominik Vetrák

Tieto 3 multiplayerové hry ťa namotajú ako Fortnite. Na PC a PS5 vyjdú už vo februári

Tieto 3 multiplayerové hry ťa namotajú ako Fortnite. Na PC a PS5 vyjdú už vo februári
Zdroj: PlayStation/Warner Bros.
TECH HELLDIVERS 2 SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Fanúšikovia multiplayerových hier nebudú vo februári vedieť, čo skôr.

Február bude na PC a PS5 úžasný mesiac pre milovníkov multiplayerových hier. Hneď na začiatku mesiaca (2. 2.) vyjde na PC, Xbox Series X/S a PS5 titul Suicide Squad: Kill the Justice League. Ten od recenzentov nedostal veľmi pozitívne ohlasy, no hra stále vyzerá zábavne a zaujme na nej najmä príbeh. 

Odporúčané
Recenzia: The Last of Us 2 Remaster je zlepšenie dokonalej hry s úžasným novým herným módom No Return Recenzia: The Last of Us 2 Remaster je zlepšenie dokonalej hry s úžasným novým herným módom No Return 16. januára 2024, 16:00

V ňom musia členovia Suicide Squad (Harley Quinn, Boomerang, Deadshot a Killer Shark) zabiť členov Justice League, ktorých zmanipuloval záporák Brainiac. Hra sa bude dať prejsť v singleplayeri, ale zábavnejšia bude v online kooperácii s ďalšími tromi hráčmi. 

6. februára vyjde exkluzívne na PS4 a PS5 Foamstars od Square Enix. Ak niekto hral Splatoon, štýl tejto hry mu bude blízky. Hráči budú bojovať medzi sebou v dvoch tímoch po štyroch hráčoch (4vs4) v troch rôznych módoch. Nebudú však po sebe strieľať náboje ani svetelné lúče. Zbrane budú vypúšťať penu, s ktorou budú meniť levely, stavať si konštrukcie a skokanské mostíky, po ktorých budú surfovať, a podobne.

Hra bude veľmi pohyblivá, farebná a prívetivá pre nováčikov. Ak si hráč predplatí PS Plus na jeden mesiac, v priebehu 6. februára až 4. marca 2024 si bude môcť hru stiahnuť bez akýchkoľvek ďalších poplatkov a hrať ju do konca života zadarmo (ak si bude platiť PS Plus členstvo, ktoré je však potrebné na hranie tak či tak, keďže ide o multiplayerovku). 

O týždeň neskôr, už 8. februára, vyjde na PC a PS5 očakávaná sci-fi akcia z pohľadu tretej osoby Helldivers 2. Ide o pokračovanie veľmi zábavnej a vtipnej strieľačky. V dvojke už nebude local coop (hranie na jednej obrazovke), ale poteší aj online kooperácia. V tíme až štyroch vojakov budú hráči „oslobodzovať“ mimozemské planéty od ich prirodzených obyvateľov – mimozemských bytostí. 

Odporúčané
RECENZIA: Helldivers 2 je aktuálne najzábavnejšia multiplayerová hra na PC a PS5. Zároveň je nehrateľná RECENZIA: Helldivers 2 je aktuálne najzábavnejšia multiplayerová hra na PC a PS5. Zároveň je nehrateľná 20. februára 2024, 18:00

Hra sa štýlom podobá na film Hviezdna pechota, keďže v nej budú hráči bojovať s prerastenými chrobákmi a inou háveďou, ale aj robotmi. Pôjde o vojnovú satiru o tom, ako je „oslobodzovanie“ vlastne terorizmus. Hráči budú spolupracovať, aby takto „oslobodili“ čo najviac planét a zlikvidovali pritom najnechutnejších a najväčších nepriateľov s desiatkami zbraní a gadgetov (ako napríklad roboti či automatické rotačné guľomety). 

Domov
Zdieľať
Diskusia