Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2024, 18:58
Čas čítania 0:47
Radka Klučárová

VIDEO: Unikli zábery zo zatknutia Playboia Cartiho. Po ulici sa rútil zbesilou rýchlosťou, takto sa vyhováral policajtom

HUDBA OSOBNOSTI RAP SPRÁVY ZO SVETA USA
Uložiť Uložené

Raper prekročil maximálnu povolenú rýchlosť v úseku takmer trojnásobne.

Youtubový kanál Raq Rarest zverejnil video zo zatknutia rapera Playboia Cartiho. Hudobníka polícia zadržala ešte 21. septembra 2022, a to za takmer trojnásobné prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti. 

Raper sa v úseku, kde je maximálna povolená rýchlosť 55 míľ za hodinu (približne 88 km za hodinu), rútil rýchlosťou 130 míľ za hodinu (približne 209 km za hodinu). 

Päťdesiatminútový záznam zachytáva, ako policajti zastavili Cartiho vozidlo, prikázali mu vypnúť motor a vystrčiť ruky z okna auta von. Dôstojník sa rapera pýta na dôvod zbesilej jazdy. „Ponáhľam sa, pretože som v núdzovej situácii,“ odpovedal Carti. 

Vyhováral sa na naliehavé rodinné záležitosti

„Bola to naliehavá situácia,“ vysvetľoval Carti. „Riešim rodinné záležitosti. Bývam v Buckheade, snažím sa niekam dostať,“ skúšal obmäkčiť policajtov. Neskôr prezradil, že sa ponáhľa na letisko. Policajt však jeho historke neuveril a zadržal ho. 

Nešlo o Cartiho posledné problémy so zákonom, upozorňuje portál XXL mag. O tri mesiace neskôr ho policajti zatkli za údajné domáce násilie. Tehotná priateľka ho vtedy obvinila z toho, že sa ju pokúšal udusiť.

Odporúčané
Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) 28. apríla 2024, 12:30

Konflikt týkajúci sa otcovstva dieťaťa medzi dvojicou vyeskaloval až do takej miery, že svoju partnerku Carti podľa obvinení chytil pod krk a škrtil. Raperov právnik vyhlásil, že ide o krivé obvinenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia