Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. januára 2024, 8:41
Čas čítania 0:48
Monika Růžičková

„Do hudobného priemyslu sa už nikdy nevrátim,“ oznámila Britney Spears

„Do hudobného priemyslu sa už nikdy nevrátim,“ oznámila Britney Spears
HUDBA BRITNEY SPEARS HUDBA
Uložiť Uložené

O tom, že Britney vydá nový album, sa špekulovalo už dlho a fanúšikovia sa naň tešili. Teraz to však vyzerá, že majú smolu.

Speváčka na svojom Instagrame zverejnila komentár, v ktorom odkazuje, že väčšina článkov o nej je odpad a že sa „nikdy nevráti do hudobného priemyslu“. Komentár sa objavil v popise fotky obrazu Salome s hlavou sv. Jána Krstiteľa od umelca Guida Reniho, ktorú Britney zverejnila v stredu.

Reagovala tak na príspevok bulvárneho časopisu Page Six o tom, že spolupracuje s Charli XCX a Juliou Michaels na dlhoočakávanom desiatom štúdiovom albume, čo zrejme nie je pravda. Speváčkiným posledným albumom bol Glory z roku 2016. V roku 2021 spolupracovala s Eltonom Johnom na piesni Hold Me Closer.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria River Red (@britneyspears)

„Aby bolo jasné, väčšina správ je odpad! Stále hovoria, že sa obraciam na náhodných ľudí, aby sme urobili nový album... Do hudobného priemyslu sa už nikdy nevrátim! Keď píšem, píšem pre zábavu alebo pre iných ľudí. (...) Za posledné dva roky som napísala viac ako 20 piesní pre iných ľudí! Som ghostwriterka a úprimne ma to tak baví,“ napísala.

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Vyjadrila sa aj k svojej knihe The Woman in Me, ktorá vyšla v októbri 2023. Kniha sa stala bestsellerom, ale ľudia sa domnievajú, že bola vydaná bez jej súhlasu. Na margo toho napísala, že „to je ďaleko od pravdy“.

Domov
Zdieľať
Diskusia