Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou LUISAVIAROMA.
10. januára 2024, 13:00
Čas čítania 2:50
Sponzorovaný obsah

14 tipov, ako nosiť farbu roka 2024. Peach fuzz uvidíme na oblečení, topánkach aj doplnkoch

MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Čo hovoríš na farbu roka?

Farbou roka 2024 sa oficiálne stala broskyňová, konkrétne odtieň 13-1023 Peach Fuzz. Podľa spoločnosti Pantone je to jemný tón, ktorý obohacuje myseľ, telo a dušu. 

„Pri hľadaní odtieňa, ktorý odráža našu vrodenú túžbu po blízkosti a spojení, sme zvolili farbu vyžarujúcu teplo a modernú eleganciu. Odtieň, ktorý rezonuje súcit, ponúka hmatové objatie a bez námahy spája mladistvý s nadčasovým,“ vysvetlila Leatrice Eiseman, výkonná riaditeľka Pantone Color Institute™.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PANTONE (@pantone)

Vybrali sme pre teba niekoľko dámskych aj pánskych produktov v broskyňových tónoch, ktoré v roku 2024 prinesú jemnú harmóniu do tvojho šatníka.

Dostupnosť produktov je aktuálna v čase písania článku.

Jednoduché bavlnené tričko Sporty & Rich

  • 93 €
Farfetch
Zdroj: Farfetch/Sporty & Rich

Kvalitným bavlneným tričkom nemáš čo pokaziť a vynosíš ho celý rok. Jednoducho zapadne aj do šatníka milovníkov minimalizmu, ktorí preferujú neutrálne tóny. Tiež sa môžeš inšpirovať módou 80. rokov a tričko zladiť so svetlým deninom. 

tričko Sporty & Rich

Nike Air Jordan 1 

  • pôvodne 130 €, teraz za 91 €
nike
Zdroj: Luisaviaroma/Nike

Air Jordan 1 a peach fuzz – viac asi dodať nemusíme. Tieto tenisky by nemali chýbať v tvojom jarnom a letnom šatníku. Dlho neváhaj, teraz si ich môžeš kúpiť s 30 % zľavou.

tenisky Nike Air Jordan 1

Košeľa Polo Ralph Lauren

  • 149 €
Farfetch
Zdroj: Farfetch/Polo Ralph Lauren

Pravdepodobne ti minulý mesiac neuniklo finále seriálu The Crown. Jednou z vecí, ktorú sme všetci ocenili, bolo vyobrazenie známych outfitov princeznej Diany. Jej nadčasový štýl stále nie je out, a preto sme do tohto zoznamu zahrnuli aj ikonickú klasiku Ralph Lauren, ktorú milovala aj Diana. 

košeľa Polo Ralph Lauren

Pletený sveter Essentiel Antwerp

  • 248 €
farfetch
Zdroj: Farfetch/Essentiel Antwerp

Sezóna pletenín ešte ani zďaleka nekončí. Vybrali sme pre teba pletený sveter belgickej značky Essentiel Antwerp, ktorý ťa zahreje aj počas veľmi chladných dní – obsahuje prímes vlny z alpaky. 

sveter Essentiel Antwerp

Kabelka Alexander Wang

  • pôvodne 450 €, teraz 270 €
Alexander Wang
Zdroj: Luisaviaroma/Alexander Wang

Ak je tvoj šatník v neutrálnych tónoch, doplnky sú skvelou voľbou, ako pridať do outfitu trošku farby. Táto malá nylonová kabelka z dielne Alexander Wang ťa zaujme aj svojou textúrou. Nechaj tento doplnok vyniknúť a skombinuj ju s bielou košeľou alebo tričkom a denimovými nohavicami.

kabelka alexander wang

Párty nohavice Sabina Musayev

  • 279 €
farfetch
Zdroj: Farfetch/Sabina Musayev

Toto je párty outfit, v ktorom ťa tento rok nikto neprehliadne. K plisovaným nohaviciam si môžeš dokúpiť aj ladiacu blúzku, ktorá doplní tvoj look. Ak je to na teba príliš, skús k týmto lesklým nohaviciam zladiť čierny alebo neutrálny top. 

nohavice Sabina Musayev

Tenisky Adidas Gazelle

  • 133 €
farfetch, adidas
Zdroj: Farfetch/adidas

Značka Adidas drží krok s aktuálnymi trendmi a v novej sezóne predstavila milované Gazelle vo farbe roka 2024. Silueta, ktorú si obľúbili celebrity aj Tiktok, nás tak pravdepodobne bude baviť aj nadchádzajúce mesiace. 

tenisky adidas Gazelle

Lodičky Alexander McQueen

  • 690 €

Alexander McQueen
Zdroj: Farfetch/Alexander McQueen

Ak hľadáš niečo naozaj extra, máme pre teba kožené lodičky Alexander McQueen s kovovou špičkou a 11 cm vysokým opätkom. Tieto topánky sú dôkazom toho, že aj jemná a nežná broskyňová farba môže byť hot. 

lodičky Alexander McQueen

Kabelka Jil Sander 

  • 620 €
Farfetch
Zdroj: Farfetch/Jil Sander

Kvalitný materiál, strih a spracovanie. Minimalizmus, ktorý je typický pre značku Jil Sander, sa odrazil aj na dizajne tejto kabelky. Kabelka je dostupná aj v rôznych veľkostiach a farebných prevedeniach.

kabelka jil sander

Šiltovka Jacquemus

  • 102 €
Farfetch
Zdroj: Farfetch/Jacquemus

S klasickou bejzbalovou čiapkou počas jarnej a letnej sezóny nešliapneš vedľa. Výhodou tohto modelu od značky Jacquemus je, že si ho vzadu môžeš prispôsobiť podľa veľkosti. Šiltovka je dostupná aj v niekoľkých farebných prevedeniach.

šiltovka Jacquemus

Slnečné okuliare Ray-Ban

  • 155 €
Farfetch
Zdroj: Farfetch/Ray-Ban

Farba peach fuzz svedčí aj slnečným okuliarom. Táto kombinácia s hranatým rámom značky Ray-Ban nás vrátila do 70. rokov. Ak hľadáš niečo iné než tradičné čierne alebo hnedé rámy, tento model môže byť tá správna voľba. 

slnečné okuliare Ray-Ban

Tričko Iceberg

  • 143 €
Farfetch
Zdroj: Farfetch/Iceberg

Peach fuzz uvidíme tento rok aj v pánskej móde. Môžeš sa napríklad inšpirovať značkou Iceberg, ktorá vo svojej novej sezóne predstavila oversize tričko s potlačou Bugs Bunnyho.

tričko iceberg

Nohavice Adidas

  • 90 €
Farfetch
Zdroj: Farfetch/adidas

Tento model je rozhodne len pre mužov, ktorí sa neboja experimentovať s farbami. Inšpiruj sa napríklad stylingom značky Adidas, ktorá nohavice vo farbe roka skombinovala s oranžovou, pieskovou a modrou v odtieni aqua.

nohavice adidas

 Sviečka Lex Pott

  • 41 €
Lex Pott
Zdroj: Luisaviaroma/Lex Pott

Vo farbe roka uvidíme aj doplnky do domácnosti. Vybrali sme pre teba dizajnovú sviečku Lex Pott, ktorá sa ti bude hodiť v podstate kdekoľvek. Ak sa ju rozhodneš zapáliť, vydrží ti horieť 10 hodín. 

sviečka Lex pott
Späť
Zdieľať
Diskusia