Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2023, 11:31
Čas čítania 0:46
Anna Koucká

FOTO: Nemá princ prst alebo ich má šesť? Verejnosť znepokojila fotka britskej kráľovskej rodiny

 FOTO: Nemá princ prst alebo ich má šesť? Verejnosť znepokojila fotka britskej kráľovskej rodiny
ZAUJÍMAVOSTI BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ RODINA VIANOCE
Uložiť Uložené

Britská kráľovská rodina zdieľala vianočné priania vojvodkyne Kate, princa Williama a ich detí. Niektorí fanúšikovia sa však domnievajú, že je fotka zle upravená vo Photoshope.

Na čiernobielej fotke je zachytená Kate, William a ich deti – desaťročný princ George, osemročná princezná Charlotte a päťročný princ Louis. Portrét zhotovený Joshom Shinnerom však niektorých ľudí na internete znepokojil, upozorňuje magazín People.


„Prečo vášmu synovi chýba prst? A čie sú to nohy?“ napísal jeden z používateľov na sociálnej sieti X (predtým Twitter) a upozornil na ľavú ruku princa Louisa, ktorý ju má položenú na stoličke pri princeznej Charlotte.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Na prvý pohľad sa zdá, že nohu princa Louisa zakrýva koberec, ale podlaha okolo jeho nohy a nohy princa Williama sa zdá zvlnená. Podľa niektorých ľudí to vyzerá, že na Louisovej ruke chýba prst, zatiaľ čo iní zazreli šesť prstov.


To však nie je všetko. „Kde má William stehno? A Kde má Kate druhú nohu?“ pýta sa ďalší používateľ sociálnej siete a poukazuje na spôsob, akým princ a princezná z Walesu na fotografii stoja. Iní zase videli „obrys koruny“ nad hlavou korunného princa Georgea. Niektorí sa domnievajú, že ide o nepodarený výtvor Midjourney – obrázkového nástroja umelej inteligencie, ktorý má často problém s generovaním ľudských končatín. Čo si o fotke myslíš ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia