Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
12. decembra 2023, 14:00
Čas čítania 3:21
Sponzorovaný obsah

10 tipov na darčeky pre milovníkov streetwearu. Poteš frajera alebo frajerku ikonickými modelmi od Nike či The North Face

10 tipov na darčeky pre milovníkov streetwearu. Poteš frajera alebo frajerku ikonickými modelmi od Nike či The North Face
Zdroj: Footshop
MÓDA STREETWEAR
Uložiť Uložené

Takýto vianočný darček tvoja polovička určite ocení.

Do príchodu Vianoc zostáva už len niekoľko dní. Ak ešte nemáš darček pre svoju polovičku, určite to neodkladaj na neskôr. Aby sme ti uľahčili rozhodovanie, vybrali sme najpopulárnejšie tenisky a streetwearové oblečenie za posledný mesiac. Takto aspoň vieš, že pri výbere darčeka pravdepodobne nešliapneš vedľa.

V prípade, že náš výber nie je úplne totožný s vkusom tvojej polovičky, na Footshope nájdeš ďalšie tipy na darčeky pre každý rozpočet – výber produktov začína už od 20 €.

V predajni Footshop na Poštovej 1 v Bratislave si teraz môžeš na nezľavnené produkty uplatniť zľavu 20 % – stačí, ak pri pokladni povieš kód REFRESHER20. Na online nákup si môžeš uplatniť kód REFRESHER15, s ktorým získaš zľavu 15 % na nezľavnené produkty. Tieto promo kódy platia len do 17. decembra.

pozri celú ponuku
Čokoľvek teraz objednáš, môžeš vrátiť až do 15. januára. Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku.

Nike Dunk Low Premium

  • 120 €

Nike Dunk patrí medzi jednu z najlepších siluet, ktoré značka predstavila. Prvýkrát vyšli ešte v roku 1985 ako basketbalová obuv. Tenisky sú na trhu takmer 40 rokov a majú za sebou stovky spoluprác – medzi top releasy patria Pigeon, Tiffany, FLOM alebo Heineken. Farebná kombinácia Vintage Panda prináša obľúbenú siluetu s nádychom retroštýlu. 

kúp nike dunk low
Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1

  • 140 €

Ak by sme mali vybrať jeden pár tenisiek na svete, boli by to tieto. Po prvýkrát sa dostali na trh v roku 1982 a ich výroba odvtedy neutíchla. Tenisky sú síce dostupné v rôznych prevedeniach, no napriek tomu nič neprekoná žiarivo bielu kožu. Nike Air Force 1 sú klasický model, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku. 

zisti viac o nike air force 1
footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Samba OG

  • 122,95 €

Tenisky, ktoré ovládli Tiktok. Tento pár tenisiek navrhli ešte v roku 1949. Svoj prvý veľký moment zažili až v 80. rokoch, keď si ich obľúbili futbalisti a ich fanúšikovia. Za posledné dva roky sú však opäť všade – nosia ich celebrity ako A$AP Rocky či Bella Hadid a #adidassamba na Tiktoku dosiahol už viac ako 990 miliónov zobrazení. Zástup úspešných spoluprác od roku 2020 posunuli tieto tenisky do väčšiny feedov na sociálnych sieťach. 

kúp si adidas samba OG
Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run Star Hike

  • pôvodne 120 €, teraz v zľave za 96 € (s kódom CORE20 iba za 76,80 €)

S týmito teniskami upúta obdarovaná osoba pozornosť, pretože kombinujú ikonickú siluetu Chuck Taylor s futuristickou zubatou podrážkou. Táto vyvýšená platforma tiež pridáva centimetre na výške a opticky predlžuje nohy. Tenisky si zachovali typické prvky chuck tayloriek, vďaka čomu sa dajú zladiť k outfitu pomerne jednoducho.

zažiar s converse run star hike
footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 SC 

  • pôvodne 155 €, teraz v zľave za 124 €

Výber tenisiek ukončujeme posledným ikonickým modelom z dielne Nike. Model Air Max po prvýkrát uzrel svetlo sveta v 1987. Popularita týchto tenisiek vtedy odvrátila spoločnosť Nike od bankrotu. Ich dizajnér Tinker Hatfield sa tiež stal svetovo známym a vytvoril ešte niekoľko ikonických modelov, ako napríklad Air Jordan. V tomto prípade sme vybrali kombináciu, ktorá je na nadchádzajúcu jar ako stvorená. 

doplň svoj šatník s nike air max 1 SC
footshop
Zdroj: Footshop

The North Face M 1996 Retro Nuptse Jacket 

  • pôvodne 349,95 €, teraz v zľave za 297,46 €

Toto nie je bunda, ktorú kupuješ na jednu sezónu. 1996 Retro Nuptse Jacket zahreje aj počas tuhej zimy a vydrží niekoľko rokov. Vnútri nájdeš husacie perie, ktoré pochádza z etických chovov a výrobca pozná jeho pôvod. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave textílie je bunda vodoodpudivá a zároveň bez PFC chemikálií. 

kúp si bundu north face
Footshop
Zdroj: Footshop

The North Face Saikuru Vest

  • pôvodne 199,95 €, teraz v zľave za 159,96 €

Keď bude na retro nuptse jacket už príliš teplo, alternatívou môže byť vesta Saikuru. Aj táto vesta má špeciálnu povrchovú úpravu, vďaka ktorej jej vodoodpudivá. Skvele poslúži počas outdoorových aktivít – súčasťou vesty je materiál FlashDry™, ktorý do seba efektívne absorbuje vlhkosť tela a eliminuje ju. Obdarovaná osoba sa teda nemusí obávať ani potu či vlhkosti. 

doplň svoj šatník s vestou
footshop
Zdroj: Footshop

Carhartt WiP Milter Jacket

  • 359 €

Opäť tu máme investíciu do šatníka. Táto novinka z dielne Carhartt je vodoodpudivá a zahreje aj na horách. Na rozdiel od modelu od The North Face jej vyplň tvorí polyester. V tejto bunde sa bude jej majiteľ cítiť ako v spacáku. 

zisti viac o carhartt Wip Milter jacket
footshop
Zdroj: Footshop

Nike ACG Therma-FIT Fleece Pullover Hoodie UNISEX

  • pôvodne 117,88 €, teraz v zľave za 100,20 €

Pod skratkou ACG nájdeš kúsky „all conditions gear“, čo znamená, že zvládnu akékoľvek podmienky a sú naozaj odolné. Technológia Therma-FIT sa zas postará o to, aby ti nebola zima, a využíva pritom tvoje vlastné telesné teplo. Ide o basic unisexový kúsok, ktorý sa hodí naozaj každému. 

kúp mikinu nike ACG
footshop
Zdroj: Footshop

Tričko Comme de Garçons PLAY

  • 78 – 125 €

Základom každého šatníka by malo byť kvalitné tričko v neutrálnej farbe. Tričká japonskej značky Comme des Garçons sú pohodlné, mäkké a nerozpadnú sa ti po troch praniach. Pri tomto modeli PLAY si môžeš vybrať z piatich farebných prevedení, ktoré sú vhodné aj pre mužov aj ženy. Ich cenovka závisí od konkrétneho modelu. 

footshop
Zdroj: Footshop
kúp tričko
Domov
Zdieľať
Diskusia