Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Saxana.
13. decembra 2023, 9:30
Čas čítania 2:04
Sponzorovaný obsah

Chceš zažiť pikantné Vianoce v spálni? Vyskúšaj týchto 5 tipov na vianočné darčeky

ZAUJÍMAVOSTI EROTIKA SEXUÁLNE POMÔCKY VIANOCE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

S týmito darčekmi rozhodne zaboduješ.

Chceš na Vianoce potešiť svoju partnerku či partnera a zároveň si naplno vychutnať spoločne strávené chvíle? Máme pre teba tip na vianočné darčeky, s ktorými budú nadchádzajúce sviatky nezabudnuteľné.

Oživia váš vzťah, dodajú mu nový náboj a vnesú do spálne tú pravú atmosféru. Skúste tento rok pootvoriť dvere intímnejším zážitkom, ktoré vám budú robiť radosť počas celého roka.

1. Začni zľahka

Na začiatok je dôležité navodenie atmosféry. S tým ti pomôžu sviečky, dobrá hudba a feromóny, ktoré sa postarajú o všetko ostatné. Feromóny sú aromatické chemické zlúčeniny vylučované ľudským telom, ktoré ovplyvňujú sexuálnu túžbu druhého človeka. 

Hneď ako máte so svojím partnerom alebo partnerkou vytvorenú romantickú atmosféru, je čas vyskúšať rôzne erotické doplnky, ako je napr. „šteklítko“. Zameňte rutinnú predohru za jemné šteklenie, ktoré vás oboch dostane na tú správnu vlnu. Ženské aj mužské telo je veľmi citlivé a vnímavé na každý dotyk, ktorý ním prejde.

sexi bielizeň
Zdroj: Saxana

Skús namiesto masáže nôh začať jemným šteklením, ktorým prejdeš od chodidiel až k šiji a ku krku. Aj takýto drobný vianočný darček zaručene oceníte obaja. Viac sexi doplnkov nájdeš na webe saxana.sk.

zisti viac

2. Vnímaj iba telom

Sex so zaviazanými očami. Ak s ním ešte nemáš skúsenosť, čo najskôr to naprav. Človek totiž dokáže vnímať dotyky oveľa intenzívnejšie, keď ho nerozptyľujú okolité obrazy. Nie nadarmo má noc svoju moc a väčšina našich intímnych chvíľ sa odohráva práve v prítmí. Ver či nie, aj taká sexi krytka na oči môže byť skvelým spoločníkom počas láskyplných vianočných chvíľ vo dvojici.

sexi bielizeň
Zdroj: Saxana

3. Nedaj šancu stereotypu 

Máš pocit, že ste spolu už celú večnosť a v posteli to je automatika od začiatku do konca? Skúste si to trochu okoreniť, napríklad pomocou rôznych sexi kostýmov. Dámy si môžu vyskúšať rolu policajtky, zdravotnej sestry alebo sexi Santovej pomocníčky. Samozrejme, do kostýmov sa môžu obliekať aj muži, nielen ženy. Možností je veľa, stačí len zapojiť fantáziu a nájsť ten správny kostým.

sexi kostým
Zdroj: Saxana

4. Zaručený recept na happy end

Darček, ktorým nikdy nič nepokazíte a urobíte ním radosť sebe aj partnerke či partnerovi. Ktorý muž by odmietol pohľad na svoju milovanú partnerku v sexi spodnej bielizni? Muži proste milujú pohľad na krásne ženské telo a o to viac, keď je zahalené do zvodnej sexi bielizne. Sexi nočná košieľka alebo zvodná súprava vás poteší oboch.

sexi bielizeň
Zdroj: Saxana

Netreba však zabúdať ani na spodnú bielizeň pre mužov, ktorá môže byť tiež poriadne hot. A ak chcete s partnerom malé dobrodružstvo premeniť na jedinečný zážitok, nezabudnite ani na sexi doplnky. Všetko potrebné nájdeš TU, tak sa neboj povoliť uzdu fantázii.

5. Vianočný all inclusive balíček

Ak sa ti spomínané možnosti páčia alebo ťa dokonca láka niečo odvážnejšie, siahni po darčekovej sexi súprave. Môžeš si ju vyskladať podľa vlastných fantázií a predstáv alebo si na webe jednoducho objednáš už hotovú. V balíčku sa môže nachádzať krytka na oči, nálepky na bradavky, putá alebo aj bičík. Výber je naozaj pestrý a sex pod stromčekom zaručený.

sexi bielizeň
Zdroj: Saxana

Odváž sa vložiť do vzťahu štipku pikantného dobrodružstva. Kostýmami, zvodnou spodnou bielizňou a šteklivými doplnkami od saxana.sk môžeš svojmu partnerovi alebo partnerke darovať niečo osobné, vášnivé a nezabudnuteľné. Pretože najlepší vianočný darček je taký, ktorý sa nekončí pod stromčekom, ale pokračuje ďalej.

Domov
Zdieľať
Diskusia