Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. decembra 2023, 9:34
Čas čítania 0:42
Radka Klučárová

Toto je budúci najkrajší kňaz. Talian sa vzdal sľubnej modelingovej kariéry a vstúpil do seminára

ZAUJÍMAVOSTI KŇAZ MODELING SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Edoardo sa okrem modelingu venoval aj herectvu a tancu. V 21 rokoch sa rozhodol urobiť razantnú zmenu a vstúpiť do seminára neďaleko Florencie.

Taliansky model a víťaz súťaže krásy Il Bello d'Italia z roku 2019 Edoardo Santini obrátil list a sľubnú modelingovú kariéru zavesil na klinec. Na Instagrame vyhlásil, že sa chce stať kňazom, informuje Daily Mail. 

Edoardo sa okrem modelingu venoval aj herectvu a tancu. Zdá sa, že sa vo svojom živote rozhodol urobiť razantnú zmenu. „V 21 rokoch som sa ocitol na ceste stať sa kňazom, ak Boh dá. Rozhodol som sa vzdať modelingovej práce, herectva a tanca, ale neopustím všetky svoje vášne, len ich budem žiť inak a obetujem ich Bohu,“ napísal 21-ročný Edoardo, ktorý vstúpil do seminára neďaleko Florencie. 

Verejnosti sa zdôveril s tým, že sa na svojej ceste stretáva s povzbudivými komentármi, ale aj s kritikou a posmeškami na jeho zmenu. Napriek obavám si je Edoardo istý tým, že svoje rozhodnutie nebude ľutovať. „Pretože teraz môžem kričať: Som Edoardo, mám 21 rokov a som šťastný,“ napísal. Na Instagrame mu po vyhlásení pribudlo niekoľko tisíc nových followerov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Edoardo Santini (@_edoardosantini_)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Edoardo Santini (@_edoardosantini_)

Domov
Zdieľať
Diskusia