Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. decembra 2023, 9:30
Čas čítania 3:54
Denisa Šútorová

TOP vianočné darčeky pre frajera, ktorý nerieši, čo na seba, no ty chceš, aby bol cool

TOP vianočné darčeky pre frajera, ktorý nerieši, čo na seba, no ty chceš, aby bol cool
Zdroj: Unsplash/JESHOOTS.COM
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Skvelý outfit, aj keď si tvoj frajer nejde módu? Obdar ho týmito štýlovkami a vylepši jeho šatník.

V Refresheri ti radi prinášame tipy na aktuálne trendy, módne vychytávky a sezónne darčeky. Ak si ideš módu, no tvoj priateľ až tak nie, máme pre teba skvelé tipy, ako jeho šatník pozdvihnúť na vyššiu úroveň. V nasledujúcom zozname ti prinášame statement kúsky a dostupné štýlovky od svetových značiek. Na svoje si prídu minimalisti, ale aj milovníci extravagancie.

Len nedávno sme ti priniesli aj zoznam vianočných darčekov pod 50 eur, ktorými potešíš ženy, čo milujú módu, či 6 tipov na darčeky pre každý rozpočet. Ak chceš mať prístup ku všetkým článkom, staň sa členom klubu Refresher+.

Metalická bombera od Calvina Kleina

Náš zoznam začíname trochu extravagantným, no nesmierne štýlovým modelom bombery od Calvina Kleina. Okrem strihu ťa upútajú aj neprehliadnuteľné detaily a farebné riešenie. Strieborný metalický nylón, ktorý pokrýva povrch bundy, dopĺňa totiž jemné prešívanie a kontrastný čierny lem.

Bunda je však sama osebe výrazná, tak pozor, aby toho v looku tvojho frajera nebolo „too much“. Za model na fotke zaplatíš 299,90 eura.

Metalická bombera od Calvina Kleina je výborným statement kúskom, ktorý perfektne oživí outfit. Ak hľadáš nákladnejší darček, zrejme si na správnom mieste.
Metalická bombera od Calvina Kleina je výborným statement kúskom, ktorý perfektne oživí outfit. Ak hľadáš nákladnejší darček, zrejme si na správnom mieste. Zdroj: Calvin Klein

Čiapka Carhatt WIP

Americkú značku Carhatt WIP nosí Justin Bieber aj Kanye West. Jej kvalita, trvácnosť, funkčnosť a nekonečný štýl však prilákali milióny fashionistov po celom svete. Zo širokej ponuky ti ako tip dávame práve mintovú čiapku WATCH HAT UNISEX s rebrovým úpletom, ktorú kúpiš za 15,25 eura.

Logo na prednej strane čiapky neprehliadne žiaden módny znalec, a ak je tvoj frajer rád stredobodom pozornosti, za tento darček sa ti poďakuje. Ten istý model nájdeš vo viacerých farebných verziách.

Túto značku nájdeš aj v šatníku Justina Biebera či Kanyeho Westa. Z jej ponuky ti dávame štýlový a dostupný tip.
Túto značku nájdeš aj v šatníku Justina Biebera či Kanyeho Westa. Z jej ponuky ti dávame štýlový a dostupný tip. Zdroj: Carhatt WIP

Kožený opasok Philipp Plein

Luxusná značka Philipp Plein je vo svete módy známa okázalosťou a čiastočnou kontroverziou. Jej modely kombinujú kvalitné materiály, výrazné detaily a nápadité dizajny, medzi ktorými neprehliadneš ani logo s lebkou, kamienky či metalické materiály. My však pre tvojho frajera vyberáme veľmi vkusný a elegantný opasok z hovädzej kože, ktorému nechýba monogram značky a elegantná strieborná pracka.

Azda netreba pripomínať, že opasok je must have každého šatníka a akýkoľvek outfit povýši na inú úroveň. Náš tip na fotke je vhodný pre elegantný, ale aj vysoko casual look. Zaplatíš zaň 199 eur.

Kvalitný opasok je must have každého šatníka. Pre tvojho frajera odporúčame model od Philippa Pleina.
Kvalitný opasok je must have každého šatníka. Pre tvojho frajera odporúčame model od Philippa Pleina. Zdroj: Philipp Plein

Kašmírový sveter COS

Minimalizmus azda nikdy nevyjde z módy. My ti preto ako tip dávame sveter zo stopercentného kašmíru od COS, ktorý ide ruka v ruke s populárnou estetikou quiet luxury. Detailom, ktorý oceníš, je aj rolákový strih a elegantná béžová farba, ktorá sa hodí ku všetkému. Tvoj frajer ju zladí k modrým džínsom, čiernej bombere aj farebnému šálu a čiapke. Tento nadčasový model ťa vyjde na 195 eur.

Kašmírový sveter v luxusnej béžovej má pre teba v ponuke COS.
Kašmírový sveter v luxusnej béžovej má pre teba v ponuke COS. Zdroj: COS

Mikina Represent Owners Club

Streetwearovú značku Represent Owners Club nosí Machine Gun Kelly, Kim Kardashian aj Justin Bieber. Z jej repertoáru ti dávame do pozornosti práve mikinu REPRESENT OWNERS CLUB HOODIE s kapucňou a výrazným printom na zadnej strane.

Hoci je dostupná v zemitých farebných vyhotoveniach, najviac nás zaujala práve kráľovská modrá farba, ktorá je v zimnej sezóne 2023 veľmi trendy. Podľa svetových značiek ako Burberry či Loewe, ktoré ju zaradili do svojich kolekcií, ju však v obchodoch uvidíme aj budúcu jar.

Kráľovská modrá je na zozname trendov. Hitom však bude aj budúci rok. Pre tvojho frajera sme preto vybrali mikinu od Represent Owners Club.
Kráľovská modrá je na zozname trendov. Hitom však bude aj budúci rok. Pre tvojho frajera sme preto vybrali mikinu od Represent Owners Club. Zdroj: Represent

Šál Karl Lagerfeld

Azda netreba zdôrazňovať, že šál je jedným z najefektnejších doplnkov zimného outfitu. Na zoznam prikladáme práve bielo-sivý model s prímesou vlny od Karla Lagerfelda. Vďaka výraznému logu a unikátnemu farebnému vyhotoveniu ide o statement kúsok, ktorý perfektne oživí elegantný kabát, ale aj páperovú bundu. Frajerovi ho môžeš hodiť pod stromček za 74,99 eura.

Šál od Karla Lagerfelda je všestrannou záležitosťou.
Šál od Karla Lagerfelda je všestrannou záležitosťou. Zdroj: Karl Lagerfeld

Žakárový sveter od Acne Studios

Žakárový sveter od Acne Studios ťa zaujme prémiovou kvalitou a zvieracím printom, ktorý je momentálne veľmi hot. Modro-hnedá kombinácia je zároveň ideálna na kombinovanie s neutrálnymi doplnkami či džínsovinou. Hoci ide o náročnejšiu položku (470 eur), v šatníku vydrží roky.

V prípade, že frajerovi dopraješ investičný módny kúsok, odporúčame práve žakárový sveter od Acne Studios.
V prípade, že frajerovi dopraješ investičný módny kúsok, odporúčame práve žakárový sveter od Acne Studios. Zdroj: Acne Studios

Šiltovka Bershka

Ak niečo nevyjde z módy, sú to práve šiltovky. V pánskych šatníkoch sa tešia obrovskej popularite aj vďaka rozkvetu streetwearovej módy. Ako tip ti dávame zelený model s vyšívaním od značky Bershka. Hoci neminieš majland a vyjde ťa len na 12,99 eura, priateľovmu outfitu vdýchneš trendy aj hravosť.

Štýlové šiltovky nájdeš aj v ponuke značky Bershka. Okrem milovníkov streetwearu ich obľubuje aj generácia Z.
Štýlové šiltovky nájdeš aj v ponuke značky Bershka. Okrem milovníkov streetwearu ich obľubuje aj generácia Z. Zdroj: Bershka

Tenisky Axel Arigato

Ak ťa už omrzeli sneakersy Balenciaga a adidasov či Nike máš v uliciach dosť, odporúčame ti siahnuť po švédskej značke Axel Arigato. Hoci ju zahliadneš aj v outfitoch miestnych fashionistov, stále ide o ojedinelú záležitosť. Značka sa už od svojho založenia (2014) prezentuje prémiovou kvalitou a jedinečným dizajnom, ktorý balansuje medzi minimalizmom, nadčasovosťou a aktuálnymi trendmi.

Tieto Vianoce ti tvojho frajera odporúčame obuť do štýlových sneakersov Marathon R-Trail Sneaker za 310 eur. Zaujmú robustnou siluetou a klasickým farebným vyhotovením, ktoré zladíš takmer so všetkým.

Axel Arigato prináša na trh jedinečnosť a kvalitu. Ak ťa už nudia mainstreamové značky, si na správnom mieste.
Axel Arigato prináša na trh jedinečnosť a kvalitu. Ak ťa už nudia mainstreamové značky, si na správnom mieste. Zdroj: Axel Arigato

Balaklava Acne Studios

Na zoznam hádžeme aj niečo pre uzimencov aj odvážlivcov. Podľa magazínu Vogue nosia balaklavu všetky cool „deti“. Okrem značiek Marni, Loewe, Kenzo, Simone Rocha ju mnohokrát vidíš aj na slovenskom raperovi Pil C-im. Nám však do oka padol fialový model od Acne Studios (53 % vlna, 43 % polyester), ktorý perfektne oživí biely fit, ale aj čiernu bomberu. Svojej polovičke ju pod stromček zaobstaráš za 60 eur.

Balaklavu nosia všetky cool „deti“. Tieto Vianoce ju môžeš hodiť aj do šatníka svojho priateľa.
Balaklavu nosia všetky cool „deti“. Tieto Vianoce ju môžeš hodiť aj do šatníka svojho priateľa. Zdroj: Acne Studios

Kožený náramok Lucleon

Nič nedokáže dopomôcť outfitu tak ako kvalitné šperky. Tie nie sú sexi len na ženách, ale aj na pánoch. Keďže je koža jedným z najväčších módnych hitov, pre tvoju polovičku vyberáme tento luxusný čierny náramok Roy od značky Lucleon. Model kombinuje retro pletené šnúrky a nerezovú oceľ, ktorú krášli aj elegantné logo. Vďaka prepracovaným detailom skvele oživia klasické biele tričko a pridajú šmrnc košeli. Okrem dizajnu ťa milo prekvapí aj cena. Za náramok na fotke totiž zaplatíš 39 eur.

Šperky nie sú hot len na ženách, ale aj na mužoch. Touto luxusnou maličkosťou potešíš svojho priateľa aj za dostupnú cenu.
Šperky nie sú hot len na ženách, ale aj na mužoch. Touto luxusnou maličkosťou potešíš svojho priateľa aj za dostupnú cenu. Zdroj: Lucleon

Páperová nepremokavá bunda HUGO BOSS

Páperové bundy a zima idú ruka v ruke už desaťročia. Kým ľahkosť, vzdušnosť a tepelná izolácia im zabezpečuje komfort, výrazné prešívanie sa zase stará o dekoratívny efekt. Toto spojenie láme rebríčky trendov aj aktuálnu sezónu, a to rovnako na bundách, ako aj kabátoch. My ti do pozornosti dávame práve nepremokavý model od HUGO BOSS, ktorý je vhodný pre frajerov, čo neradi vyčnievajú z davu.

Bunda má totiž minimalistický dizajn a nenápadné logo, ktoré nepúta pozornosť. Zároveň jej však nechýba štýl. Ide o nákladnejšiu položku, za ktorú zaplatíš 350 eur, no svojej polovičke dáš pod stromček aj do šatníka poriadne nadčasový darček.

Značka HUGO BOSS ti model na fotke ponúka za 350 eur.
Značka HUGO BOSS ti model na fotke ponúka za 350 eur. Zdroj: HUGO BOSS
Anketa:
Máš už darčeky pre frajera?
Ešte nie, dík za tip!
Jasné, už dávno.
Ešte nie, dík za tip!
100 %
Jasné, už dávno.
0 %
Domov
Zdieľať
Diskusia