Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2023, 14:30
Čas čítania 3:54
Richard Balog

TOP 15 vianočných darčekov pre všetky ženy, ktoré milujú módu. Radosť im urobíš aj za menej ako 50 eur

TOP 15 vianočných darčekov pre všetky ženy, ktoré milujú módu. Radosť im urobíš aj za menej ako 50 eur
Zdroj: COS, The Frankie Shop
MÓDA MÓDA VIANOCE
Uložiť Uložené

Medzi tipmi nájdeš klasiku ako kožený opasok alebo vlnené rukavice, ale aj atraktívnu spodnú bielizeň s čipkou či šperky.

Najlepšie vianočné darčeky do 120 eur pre mužov, ktorí žijú módou, sme si ukázali už v samostatnom článku. Dnes sa pozrieme na zoznam určený pre ženy. Čo kúpiť priateľke, manželke, sestre alebo mame pod vianočný stromček?

Nezáleží na tom, koľko minieš, ale v prvom rade si daj záležať aj na malých detailoch, ktoré vieš, že potešia obdarovanú osobu. Medzi 15 tipmi nájdeš klasiku ako kožený opasok alebo vlnené rukavice, ale aj atraktívnu spodnú bielizeň s čipkou či šperky.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, celebritných outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe. Zároveň môže ísť o ďalší tip na vianočný darček. 
Odporúčané
TOP 15 vianočných darčekov do 120 eur pre mužov, ktorí si idú módu TOP 15 vianočných darčekov do 120 eur pre mužov, ktorí si idú módu 19. novembra 2023, 14:30
COS
Zdroj: COS

COS Claw Hair Clip    29 €

Ako prvý tip si ukážeme darček, ktorý aj napriek tomu, že nestojí veľa, vyzerá naozaj luxusne. Elegantná spona na vlasy z recyklovaných materiálov má veľmi jemný perleťový povrch so zlatými zubami, ktoré udržia pramene vlasov na mieste, a podčiarkne každý outfit. Veľa muziky za málo peňazí, stačí, ak sponu pekne zabalíš. 

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

The Frankie Shop Baseball Cap    36 €

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, vieš, že newyorská značka The Frankie Shop je skvelou alternatívou k fast fashion reťazcom, ako sú napríklad Zara alebo H&M. V ponuke značky nájdeš napríklad aj túto klasickú bejzbalovú šiltovku v tmavozelenej farbe s bielym nápisom, ktorú bude tvoja partnerka, sestra alebo mama milovať. 

COS
Zdroj: COS

COS Classic Leather Belt    49 €

Ak máš na vianočný darček rozpočet do 50 eur, siahnuť môžeš aj po klasickom koženom opasku v hnedej farbe so zlatou sponou od značky COS. Žiadny moderný šatník nie je kompletný bez tohto kúska. Opasok bol vyrobený v Taliansku z bezchrómovej kože s miernym leskom.

COS
Zdroj: COS

COS Cable-Knit Merino Wool Mittens    69 €

Pri navrhovaní týchto dvojfarebných rukavíc sa tím ženskej módy COS inšpiroval pôvodnými pleteninami a ich výsledný vzhľad je pastvou pre oči. Sú vyrobené z čistej merino vlny, ktorá udrží ruky v teple, sú odborne pletené a majú kontrastné jednolícne dlane. Zvlnené bielo-čierne manžety so vzorom budú vykúkať z patentov kabáta. K dispozícii je aj vlnená kukla s rovnakým motívom v bielo-čiernej farbe za 89 eur.

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

The Frankie Shop Amomento Alpaca Balaclava    78 €

Do zoznamu sme zaradili aj kuklu z produktového portfólia The Frankie Shop, ktorá nás zaujala vďaka minimalistickému dizajnu a jemnej štruktúre s prímesou alpaky. V online obchode je dostupná za necelých 80 eur vrátane doručenia. 

Adidas by Stella McCartney
Zdroj: NET-A-PORTER

Adidas by Stella McCartney Printed Sport Bra    80 €

Ženy chcú vyzerať dobre pri každej aktivite vrátane športu a kvalitná športová podprsenka by nemala chýbať asi v žiadnom šatníku. Zo širokej ponuky sme vybrali model spod rúk návrhárky Stelly McCartney pre značku Adidas, ktorý má asymetrický otvor a originálny farebný motív v modrých tónoch. Nižšie nájdeš spodnú časť súpravy. 

Adidas by Stella McCartney
Zdroj: NET-A-PORTER

Adidas by Stella McCartney Printed Sport 7/8 Leggings    85 €

Ak plánuješ minúť na vianočný darček viac peňazí, k športovej podprsenke môžeš hodiť do nákupného košíka aj legíny z rovnakej kolekcie Adidas by Stella McCartney. Sú vyrobené z elastickej tkaniny z opätovne použitého plastového odpadu, ktorá odvádza vlhkosť. Majú široký pás a sú perforované z dôvodu priedušnosti, aby telo udržali v chlade aj počas najnáročnejších tréningov.

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

The Frankie Shop Monika Belt    89 €

Ak sa ti zdal hnedý kožený opasok so zlatou sponou od značky COS príliš obyčajný, máme pre teba tip v podobe tohto úzkeho opasku z dielní ateliéru The Frankie Shop. Je vyrobený z jemnej teľacej kože a zapína sa pomocou spony, ktorá nám pripomína uzol. Cena je približne 90 eur. 

Simone Rocha
Zdroj: NET-A-PORTER

Simone Rocha Crystal & Faux Pearl-Embellished Silver-Tone Hairclip    89 €

Pokračujeme doplnkami. Simone Rocha patrí medzi najzaujímavejšie tváre v odevnom priemysle a tentoraz si získala našu pozornosť vďaka hravej striebornej spone do vlasov s umelými perlami a krištáľmi v tvare srdca. Ak je tvojej partnerke blízka romantická estetika, určite neváhaj. 

Kith, Kangol
Zdroj: Kith

Kith for Kangol Casual Bucket Hat    90 €

Naopak, ak máš po svojom boku ženu, ktorá preferuje streetwear a uvoľnený štýl obliekania, siahni po tomto klobúku s prímesou vlny zo spoločnej kolekcie značiek Kith a Kangol. Čierno-biely variant s jednoduchým logom vyzerá cool a ľahko sa kombinuje v rámci každodenných outfitov. Cena je rovných 90 eur. 

Skims
Zdroj: Skims

Skims Lined Balconette Thong Bodysuit    104 €

Zatiaľ čo pre mužov sme vybrali klasický model spodnej bielizne v podobe boxeriek, pre ženy sme sa rozhodli siahnuť po odvážnom kúsku v bielej farbe, ktorý nájdeš v ponuke Skims. Značka, ktorú založila Kim Kardashian, ponúka kvalitnú spodnú bielizeň za adekvátne ceny, čo platí aj v prípade tohto luxusného modelu s čipkou. Ideš do toho?

Ganni
Zdroj: NET-A-PORTER

Ganni Printed Organic Cotton T-Shirt    110 €

Ako sme uviedli už v mužskom výbere najlepších módnych vianočných darčekov, tričiek s originálnymi grafickými motívmi nie je nikdy dosť. Tričko dánskej ready-to-wear značky Ganni je vyrobené z organickej bavlny, má voľný strih a potlač citróna na zlepšenie nálady. Cena je síce 110 eur, no ide o prémiovú značku, do ktorej sa oplatí investovať.

Otiumberg
Zdroj: The Frankie Shop

Otiumberg Knot Cord Bracelet    110 €

Šperkom nikdy nič nepokazíš a nezáleží na tom, či je pokrytý drahými diamantmi alebo ide cenovo dostupný kúsok zo striebra. V tomto prípade sme vybrali náramok s prepleteným vzorom, ktorý je doplnený o pozlátený uzol od populárnej londýnskej značky Otiumberg. 

COS
Zdroj: COS

COS Swing Leather Crossbody Bag    115 €

Kabelka Swing je základom novej kolekcie COS. Túto sezónu je v predaji v nadčasovom svetlohnedom odtieni, ktorý doplní všetko, s čím ju bude majiteľka štýlovo kombinovať. Je vyrobená z pružnej hladkej kože a má široký popruh, ktorý skvelo padne do ruky, ale vhodná je aj len tak prehodená cez telo. Za 115 eur ide o perfektnú kúpu na dlhé roky.

Kith
Zdroj: Kith

Kith Brier Cropped Baby Rib Turtleneck    115 €

Záver zoznamu s najlepšími módnymi darčekmi pre ženy patrí skrátenému pletenému roláku s rebrovanou štruktúrou v bielej farbe od značky Kith. Vrchná vrstva, ktorá dokonale obopne telo, je vyrobená z kombinácie polyesteru, modalu a spandexu, vďaka čomu je pružná a prispôsobí sa každému typu postavy.

Odporúčané
Nastal čas vlnených svetrov. Vybrali sme najlepšie modely pre mužov, ktoré kúpiš aj za menej ako 100 eur Nastal čas vlnených svetrov. Vybrali sme najlepšie modely pre mužov, ktoré kúpiš aj za menej ako 100 eur 14. novembra 2023, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia