Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. novembra 2023, 9:54
Čas čítania 0:55
Samuel Barienčík

Oppenheimera si už môžeš pozrieť online. Dostupný je na týchto streamovacích službách

FILMY A SERIÁLY OPPENHEIMER PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Súhrn od AI

  • Trojhodinový životopisný triler o Robertovi Oppenheimerovi
  • Film je dostupný online na Apple TV, Google Play a Youtube
  • Film sa odohráva počas druhej svetovej vojny a obsahuje bonusový materiál z nakrúcania
Tento súhrn generovala umelá inteligencia a môže obsahovať chyby. Pre overené a editované informácie si prečítaj celý článok.

Populárny príbeh amerického vedca v dramatickom filme Oppenheimer zaujal masy fanúšikov. Teraz si ho môžeš vychutnať z pohodlia domova.

Trojhodinový životopisný triler o Robertovi Oppenheimerovi mal svoju premiéru v slovenských kinách 20. júla. Prešli štyri mesiace, odkedy sa kinosály zaplnili fanúšikmi tohto filmu s historickým príbehom. Ak si však nebol jedným z nich, prišiel čas už aj na teba. Oppenheimera totiž po novom nájdeš už online v ponukách streamovacích platforiem.

Pozrieť si ho môžeš s českými titulkami napríklad na Apple TV v 4K kvalite, a to aj s bonusovým 70-minútovým materiálom z nakrúcania navyše. Apple ho na svojej platforme ponúka za 16,99 €. 

Film nájdeš aj na platforme Google Play. Tu sa ti ponúkajú až dve možnosti – buď si ho môžeš pozrieť v štandardnej kvalite za 15,99 €, alebo v HD kvalite za 17,99 €. Google však neponúka bonusový obsah a ani 4K kvalitu. Tretia možnosť je zakúpiť si celý film na Youtube za rovnakú cenu ako v Google Play.

Odporúčané
RECENZIA: Oppenheimer RECENZIA: Oppenheimer 20. júla 2023, 11:30

Režisér filmu Christopher Nolan však pre Variety neokomentoval streamovacie služby veľmi pozitívne. Nazval ich zlom a ľudom odporúča si film zakúpiť na Blue-ray, odkiaľ fanúšikom žiadna platforma film neukradne a budú si ho môcť postaviť doma na poličku.

Nolan podpísal zmluvu s konkurenčným štúdiom Universal tak, aby sa film nedostal na streamovacie platformy skôr ako 100 dní po premiére filmu. Na Slovensku si film budeš môcť pustiť aj na Skyshowtime, keďže táto služba ponúka ľudom filmy od spoločnosti Universal. Fontech predpovedá, že by ho služba mohla pridať niekedy vo februári budúceho roka.

Oppenheimer
Zdroj: Universal Pictures