Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. novembra 2023, 10:19
Čas čítania 0:40
Radim Šlechta

Na Google mapách straší toto hrôzostrašné stvorenie. Pravda ťa nepoteší

Na Google mapách straší toto hrôzostrašné stvorenie. Pravda ťa nepoteší
ZAUJÍMAVOSTI GOOGLE NAJZÁHADNEJŠIE MIESTA SVETA
Uložiť Uložené

Táto desivá príšera sa skrýva v Utahu v Spojených štátoch amerických.

Na službe Google Street View, ktorá umožňuje používateľom prezrieť si konkrétne miesto a jeho okolie na skutočných fotkách, sa objavila znepokojujúca bytosť. Zvláštna nahá postava s nezvyčajne dlhými rukami a nohami vydesila niektorých ľudí na sociálnych sieťach. Až kým nezistili, odkiaľ vietor fúka.

Pokiaľ si do Google Maps zadáš Bears Ears Visitor Center v meste Buff v štáte Utah a vydáš sa len pár metrov doľava, po ľavej ruke sa môžeš na túto divnú postavu pozrieť na vlastné oči. Ak by si na ňu narazil náhodou, asi by ti naskočila husia koža. Báť sa však nemusíš. V skutočnosti ide o neživého strašiaka, ktorý má odháňať škodné zvieratá. Podobných je údajne v meste ešte niekoľko.

strašák
Zdroj: Google Maps/Refresher

 
Trend hľadania zvláštnych stvorení na mapách je už dlhšie na sociálnych sieťach populárny. Používatelia Tiktoku surfujú po miestach, kde došlo k jadrovým katastrofám alebo testovaniu zbraní, a snažia sa tam nájsť nové formy života. Hoci sa to občas podarí, väčšinou sa nakoniec aj tak ukáže, že ide napríklad práve o strašiaka v poli alebo zvláštne tvarované stromy.

Domov
Zdieľať
Diskusia