Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2023, 11:02
Čas čítania 1:11
Radka Klučárová

Priscilla z Ruže hlučnou párty rušila onkologických pacientov: Posielali sme im dobrý vajb, argumentovala policajtom

OSOBNOSTI RUŽA PRE NEVESTU ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Pre hluk musela zakročiť aj polícia.

Influencerka Priscilla Versluis, známa z televíznej šou Ruža pre nevestu, si s kamarátkou v Bratislave otvorila barber shop. Počas hlučnej otváračky ju však riešili policajti. Hlasnou hudbou z párty rušila onkologických pacientov, píše týždenník Plus 7 dní

Vedľa jej barber shopu sa totiž nachádza Onkologický ústav svätej Alžbety. Priscilla si napriek tomu párty nenechala ujsť a začiatok svojho podnikania oslávila vo veľkom štýle. Z miery ju nevyviedol ani príchod policajtov. 

Pacientom poslala dobrý vajb a energiu

„Ešte nebolo ani dvadsaťdva hodín a už na nás susedia volali políciu. Vraj sme hluční a hneď vedľa nás je Onkologický ústav svätej Alžbety. Mala som tam dídžeja a diskotéku s veľkými reprákmi, ale aspoň sme tým ležiacim pacientom poslali trochu dobrého vajbu a energie,“ uviedla.

Napriek príchodu polície sa párty skončila až neskoro po polnoci. „Boli nepríjemní, no potom jeden z nich medzi mojimi hosťami zbadal svojho kamaráta advokáta a hneď zmenil náladu. Odišli s tým, aby sme sa trochu stíšili, a bolo vybavené. Skončili sme až pred jednou hodinou ráno,“ uzavrela Priscilla.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 💈Priscilla Versluis💈 (@priscill.barber)

Postaví sa do ringu 

Bezprostredná barbierka sa už o pár týždňov postaví do ringu proti kolegyni z Ruže Tereze Kosecovej. V zápase si pôvodne mala zmerať sily s víťazkou súťaže Petranou Galateou. Tá však údajne za zápas požadovala 10 000 €, pretože sa vraj nebude biť za „drobné a gastráče“.

Odporúčané
Lara z Ruže pre nevestu: Na Dolli sa nehnevám. Po všetkých hejtoch mi jej dokonca prišlo ľúto (Rozhovor) Lara z Ruže pre nevestu: Na Dolli sa nehnevám. Po všetkých hejtoch mi jej dokonca prišlo ľúto (Rozhovor) 2. mája 2024, 12:30

Pobijú sa vo váhe do 60 kilogramov pod záštitou organizácie Fight Night Challenge na bratislavskom turnaji FNC 5. Priscilla pre Refresher priblížila, ako sa na zápas pripravuje, kto ju trénuje, a exkluzívne prezradila, ktorá známa influencerka mala byť pôvodne náhradou za duel s Petranou Galateou Oráčovou. Uviedla aj pár zákulisných informácií z nakrúcania Ruže pre nevestu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia